BWA Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Bjelica je u vrlo jasnom padu. Zato ga možda i možemo priuštiti. Cijenim da će kod Željka ozivjeti karijeru i vratiti se u NBA. 1 1
Mil@n Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 On 3.7.2021. at 11:58, bradilko said: na zalost i dalje cemo biti legija stranaca dok god ne napravimo nekog dobrica ili davidovca. Evo vam Davidovca za 250e. Bjelica treba da skine 10kg i biće onaj stari.
James Marshall Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Ma vjerovatno će se i podmladiti i porasti još 10 cm. Lik ima 33 godine, da se neće vraćati u 35?
Mil@n Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Mislim da ne odgovaraš meni, James, ali ima sigurno još 1, 2 dobre sezone u sebi, ako se vrati u EU, naravno da je završio sa NBA.
James Marshall Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Ne odgovaram, uletio si dok sam kucao post Ma moguće je da ima još koju sezonu na iskustvo i šmekericu u Evropi, ako se dovede u red, ali povratak u NBA nakon prvog neuspješnog stinta (i to ne kao nezreli ruki, već je otišao kao formiran igrač, MVP EL) tako što u 33. oživljavaš karijeru u Evropi, zaista ne mogu da se sjetim sličnog primjera.
SNARC Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 52 minutes ago, Milošica said: Šved E ovaj.. A u materinu..kad ide krava nek ide i tele. Daj da vidimo.posto je ovaj.
Milošica Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 1 minute ago, SNARC said: E ovaj.. A u materinu..kad ide krava nek ide i tele. Daj da vidimo.posto je ovaj. Uh sledeći će ipak morati ispod 2 milke da ide. 1.5 max. Tipa Vonamejker na pleju.
SNARC Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 6 minutes ago, BWA said: Može Otelo Od Otela boli glava..Cabernet Sauvignon je zmaj. Gledam nesto..ne moze i ovakav nas tim i dizel da kosta samo 160 kinti. Morace to na 200.
April Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Šta kaže onaj što sve pogađa na tviteru? Pau se još nećka?
Mark Rothko Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Koliko će da skoči prosečna godišnja neto zarada u Srbiji ako naši treneri i igrači dobijaju po 2 - 3 miliona evra?
Redoran Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Prvo, ajmo bez patkometrije. Ko baš mora, neka nastavi na temi južno od ove. Drugo, moja teorija zavere kaže da je samoproglašeni gospodar Srbije i svih Srba, željan sabornosti i da mu svi budu zahvalni tj. dužni nešto, iskusno odlučio da navijače Partizana namiri u košarci a navijače Zvezde u fudbalu. Svi srećni, niko zadovoljan. 2
Lord Stef Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Obrnuh jedan krug po drustvenim mrezama, portalima i twitterima. O klasje moje, kakva sveopsta kuknjava. Ako sumiram javno mnenje gradjana Srbije, Partizan ima budzet od 30+ miliona evra, sto je nedopustivo jer se sve otima direktno od trudnica, dece, penzionera i trudnica penzionera. Naravno Zeljko je neznalica pa sve moze samo sa budzetom od 40+ miliona (koliko mi imamo ove sezone), ne ume sam da nadje igraca nego prepisuje od Zvezde i krade im fore, a i to ionako nece uspeti jer ce ga Radonjic oprati u svim takmicenjima uprkos budzetu od 50+ miliona, te ce posle toga ostati samo pustos, cemer i jad tamo gde je nekad bio KK Partizan. 1 2 1
Redoran Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Pa vidi, u jednom su u pravu. Ako su ove pare zaista stigle od države, a jesu, onda je jasno da će jednog dana prestati da stižu. Što je veća lova koja odjednom prestane da stiže, to je veći i sunovrat koji sledi i dobro je ako taj sunovrat bude samo rezultatski. Što se tiče otimanja od trudnica, dece i penzionera, taj argument bi stajao kada bi ga verni navijači oba kluba primećivali u vreme kada njihovi favoriti čerupaju te iste trudnice, decu i penzionere, a ne samo onda kada to radi suparnički tabor. Tužno je sve to, i neće se lepo završiti ni za jednu stranu kada se jednog dana najzad završi. 3
Recommended Posts