Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

Steta sto ove sezone nema nekog krstenog pleja pored sebe...

Posted

kaže Željko da je probem veliki broj poena koji primamo u tranziciji

inače pravo uživanje je bilo gledati. mislim da ću pogledati opet, zbog Balše naročito. strašna partija 

Posted

Namesta nam se Virtus u drugoj rundi plejofa

Posted

Odlicno pojma nemaju. Za njih smo penicilin

Posted

Nego glupo pitanje jer verovatno ni Đordi ne zna, ali kako misle da računaju ako npr mi i Valensija igramo u nekom trenutku a imamo isti broj pobeda? 

Posted

Ma tamo se ništa neće znati do poslednjeg meča. Bukvalno svi u krugu Budućnost, CedOli, Venecija, Virtus imaju 25% šanse za ti treće mesto.

Venecija i Budućnost gostuju Gran Kanariji, Virtus ih dočekuje, a Ced dočekuje Valensiju. Jedini međusobni duel je Ced-Venecija, ostalo su sve mečevi sa Burgom, Bursom i Promiteasom.

Što se mene tiče može bilo ko, sem CedOli. Ta ekipa mi prečesto skače po živcima.

Posted
7 minutes ago, *edited by mod said:

Nego glupo pitanje jer verovatno ni Đordi ne zna, ali kako misle da računaju ako npr mi i Valensija igramo u nekom trenutku a imamo isti broj pobeda? 

To je odlicno pitanje, pogotovo u kontekstu brisanja Lokomotivinih rezultata. Siguran sam da ni u Evroligi ne znaju.

Posted

Pa gleda se broj bodova u grupi, ako je isti onda kos razlika ....

Posted

Pa da ali mi imamo dve utakmice manje jer se briše Lokomotiva

Posted

Ne samo mi, sve ekipe iz nase grupe. A ako promene princip i gledaju % pobeda, onda moze da se desi da je ekipa sa 9/7 bolje plasirana od ekipe sa 10/8 skorom, iako ima manje pobeda.

Obrni-okreni neregularno.

Posted

Pošto je ovo Cipiripi kup, verovatno nisu ni razmatrali. Meni bi bilo logično da se gleda procenat pobeda u situaciji kada ekipe imaju različit broj odigranih mečeva.

Ali, ako je prvi tiebreaker pozicija u grupi (valjda?) onda situacija da ekipe sa istih pozicija u grupi igraju međusobno može da se desi jedino u finalu.

A do tada će valjda smisliti nešto :D

Posted
11 minutes ago, Profesionalac said:

Pošto je ovo Cipiripi kup, verovatno nisu ni razmatrali. Meni bi bilo logično da se gleda procenat pobeda u situaciji kada ekipe imaju različit broj odigranih mečeva.

Ali, ako je prvi tiebreaker pozicija u grupi (valjda?) onda situacija da ekipe sa istih pozicija u grupi igraju međusobno može da se desi jedino u finalu.

A do tada će valjda smisliti nešto :D

Baš tako i meni deluje. Do finala će da gledaju poziciju nebitno od broja pobeda i odigranih. A za finalep se nadaju da valjda neće biti dva tima sa iste pozicije. A ako bude onda verovatno broj/procenat pobeda ili novčić.

Posted
2 hours ago, Joe D said:

Balsa beli Gober. Kakav motor za onolikog coveka, zastrasujuce. 

Dzaba kada Pesic forsira super agilnog Ristica u reprezentaciji:)

Posted
1 hour ago, Geo said:

Pa gleda se broj bodova u grupi, ako je isti onda kos razlika ....

Ali kako se gleda ako nema isti broj timova u grupi?

Balša je toliko napredovao ove sezone...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...