Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

rade magic zagorac

:ziga:

• +1 3
Posted

I posle se hejteri pitaju sta koji moj treniramo, kada nemamo nijednu krstenu akciju.

Evo sta treniramo..

Posted

da mi je da sam čuo šta je željko rekao radetu posle ovog dodavanja, zvao ga je na konsutacijutm

Posted

Dobro u ovom posedu je brz protok lopte, nije to nikakva akcija, običan pnr i roll Balše koji on mora da završava na obruču umesto ovoga šta god to bilo što je uradio.

Elem, sad kad smo osigurali drugo mesto u aba ligi treba se fokusirati na EC i me izgubiti nijednu utakmicu do kraja. Da završimo drugi u grupi i sa što boljim skorom. 

Posted
2 hours ago, theanswer said:

Dobro u ovom posedu je brz protok lopte, nije to nikakva akcija, običan pnr i roll Balše koji on mora da završava na obruču umesto ovoga šta god to bilo što je uradio.

Elem, sad kad smo osigurali drugo mesto u aba ligi treba se fokusirati na EC i me izgubiti nijednu utakmicu do kraja. Da završimo drugi u grupi i sa što boljim skorom. 

Isto sam bio u wtf mod-u, verovao sam da je prevazišao onu početnu nesigurnost i sporost u podizanju na obruč.  Ali ispade bolje 3+1, nego 2. :D

Za EC imamo včrs francuze, što u pioniru ne bi smeo da bude problem, i do kraja još poljake i trento tamo. S obzirom kako igramo u gostima u EC, poljska će nam biti najveći izazov.

Posted
2 hours ago, theanswer said:

Elem, sad kad smo osigurali drugo mesto u aba ligi.

Hm, još nije kasno da nešto zajebemo.

Posted

Kod nas ni u jednom sportu ništa nije sigurno. Biti navijač Partizana je u 2 sekunde pokazano protiv Fejnorda. Čovek da gol i povredi se u momentu traži izmenu koja nam sjebe verovatno titulu. Znači 2 sekunde možeš da se raduješ i onda te prikuca realnost. Život navijača Partizana u jednom potezu. 

Jedna od najvećih floskula je da tim nema krštene akcije. Kad god prosečan navijač pogleda utakmicu i želi nešto pametno da kaže za ekipu koja ima lošu igru u napadu to je da tim nema akcije. Manjak akcija nije problem nijednog tima. Može samo da bude višak akcija problem. Može da se priča o egzekuciji akcija, o tome kako se odbrana postavlja i šta ti dozvoli, a šta ti oduzme i koja su ti rešenja u odredjenim momentima. Razlika izmedju "nemanja" akcija protiv CZ i "imanja" protiv Budućnosti je najviše u kvalitetu protivničke odbrane koja prouzrokuje da mi dobijamo lopte u nepovoljnim pozicijama koje samim tim znače improvizaciju odredjene kretnje ili njen totalni prekid pa se onda mora rešavati klasičnim situacijama poput izolacije ili iznudjenog pika nekad

• +1 3
Posted

Vidim, ogroman interes vlada za večerašnju utakmicu.

Posted

Ovog Bandze se secam samo kroz maglu da je bio jedna od retkoh svetlih tacaka nekog grozomornog Partizana

Posted

Ledej se povratio iz kanala izgleda. 

• +1 1
Posted

Trifa iz dve otvorene trojke ne moze da pogodi ni obruc, ali yato brat Madar na obe strane terena dominira ....

• +1 1
Posted

Tacno sam znao da ce Smajli prodati loptu cim je uzeo da vodi..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...