Ted Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 1 minute ago, ZokiAsov said: Dajte neki strim da podelim bol i muku s vama dal si normalan bre. sve bih dao da ovo nikada nisam gledao. bolje da ne pišem ništa.....idem da vidim šta mi pokriva onaj ugovor o osiguranju stana, jer postoji mogućnost veće materijalne štete ako krenem u drugo poluvreme.
goofs Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Ja ne znam da li sam ikada video goru cetvrtinu nekog tima, u bilo kom rangu takmicenja. Najgore mi sto nas trpa onaj litvanski Pero Kameron. 4
Ted Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 e, da.....ako neko bude davao stručni komentar da je sve ovo posledica utakmice od nedelje......evo odmah i stručni odgovor......puši kurac 1
April Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Lako im je da nas gaze kad ih trenira Čanak I posle kažu da nije sve u parama
keitel Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 (edited) Ionako smo naš cilj za ovu sezonu ostvarili u nedelju, dobili smo Zvezdu u takmičarskoj utakmici. Sve do kraja sezone je bonus. Edited March 8, 2022 by keitel
Geo Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 (edited) Napokon da nam uspe specijal za Pantera ... Edited March 8, 2022 by Geo
Ted Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 1 minute ago, ZokiAsov said: Upalio preko eona. Ubicemo ih u drugom upozoren si, na dalje je tvoja odgovornost
Jimmy Kowalski Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Kad vec ne mozemo da promenimo Zeljka, nema druge nego za sledecu sezonu kompletno novi tim, pa sve ispocetka..
Mark Rothko Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Nema tog gurua ni šamana koji od ove grupe može napraviti tim. Sve su to dobri košarkaši, svi mogu igrati u najboljim timovima, ali ovako na jednom mestu uglavnom izgledaju kao da su im prvi put dali loptu u ruke i poslali ih na teren. Niko ne prepoznaje situacije ni u napadu, ni u odbrani. Potpuno ludilo kod preuzimanja. Za komedije je na koliko načina mogu da izgube loptu ili ispadnu smešni u odbrani. Pored naših visokih Gagić liči na Nikolu Jokića. Nije ni čudo što ih razmontira Mega i ko sve ne. Verovatno će se pravaiti ribilding na leto. Sačuvati klince, jednog ili dvojicu starijih, dovesti iskusnije i košarkaški inteligentnije likove koji nisu asovi, ali znaju šta raditi u kojoj situaciji, pre svega u odbrani. Mogu da zamislim šta bi ovoj ekipi radili Žuća Mitić i Pavković da igraju u ovo vreme.
Ted Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 ljudi, mi pucamo na EL kao, tamo je raspored još sumanutiji nego u EK. pa mi bi tamo gubili sa po 40 razlike ako ekipa ne može da igra u zgusnutom rasporedu 2
kud u maglu Simoviću Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 16 minutes ago, Ted said: ljudi, mi pucamo na EL kao, tamo je raspored još sumanutiji nego u EK. pa mi bi tamo gubili sa po 40 razlike ako ekipa ne može da igra u zgusnutom rasporedu ovaj tim nije ni projektovan da igra el
Recommended Posts