April Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Koliko smo glupiSent from my M2102J20SG using Tapatalk
ZokiAsov Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Idiotizam na kraju pokvario to sto smo spakovali 100 poena najboljoj odbrani univerzuma
Tresko Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Kakva šteta za ovaj glupo primljeni koš na kraju. Ali, kako ih je zasuo Aleksaaaa
garmonbozia Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Aleksaaaa ih sam dobio, ostali uglavnom statirali u drugom poluvremenu. očigledno je da nivo gluposti koje pravimo je smanjen, ali ovo na kraju je bio debilizam. Svakako mi je drago što se ovo desilo posle šuterske rapsodije kamenog Markovića.
Geo Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Obradovic kriv sto nije trazio time out (loptu sa strane) pred onu izgubljenu loptu na kraju .... p.s. Da li Aleksa moze da nosi masku do kraja sezone i kada mu zaraste nos? 1
kud u maglu Simoviću Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 ja aleksi samo želim da još koji put u karijeri ponovi ovakvu utakmicu 31pts za poluvreme, najboljoj odbrani u galaksiji nije mala stvar bravo 1
ZokiAsov Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Dobro je sto je ekipa pokazala konacno neku zelju i da ima zivota u njima. Prva dva meca s ciganima su bas bili ko cune mlohave 1
*edited by mod Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Šteta za ona zadnja dva skoka i što Lesor nije ubacio onaj zicer posle Alekse. Ali imam osećaj da svakako neće još razlika da prelomi ko će biti prvi na tabeli na kraju. Aleksa partija života, nadam se da će i naredne bar pola ovako da igra i bićemo ok. Svakako mu naklon za muda do poda, nije bilo prijatno kada su u prvom napadu 4/4 otišli na +2 3
Recommended Posts