Jump to content

KK Partizan 2021/22

Featured Replies

Nema ništa dok komšija ne zabiberi:

• Replies 8.1k
  • Views 468.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• copkillah
    copkillah

• J.R. Cash
    J.R. Cash

Jebiga, braco, iskalcovase nas na kraju. Tokom cele serije su pogadjali velike suteve, svaka im cast na tome. Mi smo veliku sansu propustili na kraju druge cetvrtine, na poluvreme je moralo da se ode

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

na danšnji dan

Posted Images

14 hours ago, Tresko said:

Nije Avramović slomio nos, nego mu ga je slomio Ivanović udarivši ga namerno laktom u glavu.

Ako ti nije teško, postavi snimak tog slučaja.

1 hour ago, simple red white said:

Ako ti nije teško, postavi snimak tog slučaja.

Evo saću.

šta te briga okači neku drugu situaciju i kaži da je to, samo iseci vreme da se ne vidi kad je bilo 

:covid19:

17 hours ago, Tresko said:

A ovo je objašnjenje ovoga, nakon situacije u kojoj je Lazić najpre u NFL stilu srušio LeDay-a, a onda kad je već tu i nabo pesnicom u stomak Punter-a. Sudija Žoc-u: Nisam video. A sve bilo ni pola metra ispred njega.:D

Nekad su za ovaj klub igrali Vesa Petrović, Dejan Milojević i Nikola Pekovic... sad sve neke primabalerine

5 hours ago, Tresko said:

Nije taj momenat. Ovo što si ti postavio je bilo uobičajeno flopovanje Lazića. Jedno od 10 za koje nije dobio tehničku.

Sinko, potraži stručnu pomoć.

5 hours ago, Tresko said:

Kako misliš kao?

Plus u takmičenju gde Čović nije zajašio i gde sudije ne dozvoljavaju odbranu pesničenjem, laktanjem, mlaćenjem i saplitanjem, plus sviraju ponekad i faul u napadu i ne puše flopovanje, tamo nemaju šta da traže a brabonjizam ne funkcioniše.

Posle se lansiraju razne priče, kako eto siromasi, medju zadnjim ali ne samo po bodovima nego i po budžetu.:laugh:

Mislim tako da su oni sasvim relevantna EL ekipa prepuna prekaljenih igraca. Ako poredis sa sastavima KKP koje je Dule vodio, tamo je uvek bilo po par anonimusa, klinaca i mahaca peskirom ili iznudjenih resenja. Ovde se padalo u fras sto im je treci centar samo Zirbes. Jebiga, Zoc bi sa tim igracima bio ozbiljno u igri za F4. Madar, Glas, Alen, Balsa, Tristan - svi imaju potencijal da u karijereama ostvare vise od bilo kog sadasnjeg njihovog igraca, ali na to ce imati da se ceka i ceka. Da smo ove godine igrali EL, bili bi eventualno na 2-3 pobede.

Nemoj pogresno da me razumes, ne bih se menjao ni u ludilu. Niti umanjujem efekat takmicenja u kojem Covic jeste zajasio i koje natapa vec decenijama svojim fekalnim vodama. Ali realno su individualno, u ovom trenutku, druga liga za nas.

2 hours ago, Tresko said:

Evo saću.

Nije se desilo čim Jovčić nije video.

uništili ste svaku moguću diskusiju

Ja čekam klip kad trener Obradović radi nešto nečuveno u istoriji košarke za trenera. MAŠE RUKAMA 

51 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Sinko, potraži stručnu pomoć.

Aha. A ti trči da se još malo izvinjavaš Čoviću. Ili je bilo dovoljno i prihvatio je izvinjenje. Jeste izgladili odnose?

Sad smo na prst u dupe.:cool:

19 minutes ago, theanswer said:

Ja čekam klip kad trener Obradović radi nešto nečuveno u istoriji košarke za trenera. MAŠE RUKAMA 

Ma seljak jedan viče na igrače tokom utakmice. Ionako mu van navijača Partizana niko ne duguje nikakav respekt + je sve u životu uspeo samo zbog budžeta koje je imao. Tako bi i Šakota imao 9 titula a Ra bar 18

Nego daj Čanka, taman se dovoljno kalio...

1 minute ago, *edited by mod said:

Ma seljak jedan viče na igrače tokom utakmice. Ionako mu van navijača Partizana niko ne duguje nikakav respekt + je sve u životu uspeo samo zbog budžeta koje je imao. Tako bi i Šakota imao 9 titula a Ra bar 18

Nego daj Čanka, taman se dovoljno kalio...

Ili Peru Božića, sad je nagomilao iskustvo u Amerikama.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout