Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

Pa pre ove utakmice se baš žalio na dosta promašenih otvorenih šuteva za 3 pa ako je to radio direktno na konferenciji za štampu, cenim da mu je verovatno zasmetalo i posle kada su otišli mediji.

Posted

Nije se bas zalio, vise je konstatovao los sut, ali i istakao da je bodrio igrace da nastave da sutiraju kad su sami. Pedagoske mere su kada primeti da se neko ne zalaze dovoljno, ne radi kretnje u napadu za pozvanu akciju, ne radi u odbrani ono sto se trazi od njega. Kako na utakmici, tako i na treningu..

Posted

Izgubili Monako i Uniks. Lepo bi bilo da Efes, Fener i Bajern malo pojačaju, uguraju se nekako u top8 i time omoguće finalistima EK prolazak u EL.

Ipak i dalje sve zavisi od nas.

• +1 1
Posted

Sta se dešava ako se i Monako i Uniks nadju u top 8?

Posted

To znaci da Olimpijakos, Fenerbahce ili Zenit ispadaju.

res_622f663274f8a99d8230dbfeb335aa7c.jpg

Posted
18 minutes ago, *edited by mod said:

Sta se dešava ako se i Monako i Uniks nadju u top 8?

Znači da samo osvajač EC ide u EL.

• +1 2
Posted
19 hours ago, Mark Rothko said:

Izgubili Monako i Uniks. Lepo bi bilo da Efes, Fener i Bajern malo pojačaju, uguraju se nekako u top8 i time omoguće finalistima EK prolazak u EL.

Ipak i dalje sve zavisi od nas.

Mislim da je to nebitno. Ja navijam baš da uđu u 8 i monako i uniks jer su mi gotivne ekipe. Ako ne daj bože ne osvojimo evrokup  dobićemo pozivnicu za EL skoro sigurno, dolazi do reorganizacije, povećanje evrolige a evrokup će verovatno da ide fibi.

Posted

Slobodno pustite izjave i ekonoma mesto prenosa

• Haha 1
Posted

A i nisu baš morali da uključuju prenos. 

• +1 1
Posted

Trifunovic strasno lagan ko klej tompson

• +1 1
Posted

opet cemo primiti 93 kosa.

pa odbranu igrajte!

da su nam u napadu harden i durant ne bi bilo dovoljno koseva za ovakvu odbranu.

Posted

Kuruc je do jaja

Odlično je građen, jedino što je priglup

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...