Profesionalac Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 To je bila hiperbolica ali ne u smislu da ćemo da ih bambergujemo. Očekujem pobedu posle neizvesne završnice, pa cenim da je i nama bolje bez te nervoze u sred nedelje, a i oni da se ne troše ljudi kad ih već očekuje poraz. Ovo za oscilovanje forme se potpuno slažem. Na povećan broj utakmica dodaš probleme sa koronom (što direktne sa ispadima igrača i nemogućnošću održavanja normalnog ritma, što indirektne sa tumbanjima rasporeda) i dobiješ neki NBA za sirotiLJu u pogledu toplo-hladno partija.
Lord Stef Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Speaking of Andora, gledam cele sezone i pizdim sto CMM nije uspeo da se uklopi kod nas, covek sabija, skoro urnisao Real sa nekim sumanutim brojkama, tipa po 1 ili 2 skoka i asistenicije mu falile za tripl dabl, uz 28 poena, a i trenutno je prvi asistent Evrokupa. 1
goofs Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 ^^ Morao sam da bunarim po onom budjavom sajtu Eurocupa da nadjem statistike, posto ti nisam isprva verovao povodom te tvrdnje
Profesionalac Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Ja sam isto više u fazonu "nevera" nego što žalim. Ne volim neinteligentne plejeve, a kod CMM je ponekad baš isijavao neki tupi pogled.
Jimmy Kowalski Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Nista od povratka sledece sezone, kako su kruzile glasine..
goofs Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Jes da dodje Lucic pa da nema mesta za Dangubu i Rada Zagorca 2
Tresko Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Onog što od 10 šuteva baci 9 air-ball-ova? Onda možemo i onog Sirovinu isto iz Mege.
Jimmy Kowalski Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Posto je Smajli pod znakom pitanja, deluje da bi Tristan mogao da debituje sutra..
kud u maglu Simoviću Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 jel mića pričao o tristanu ili nakiću jr. da je ponikao u partizanu
Ted Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 jbt. Avramović je opalio 2 puta za 3, jedva da je obruč pogodio
Recommended Posts