Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

To je bila hiperbolica :) ali ne u smislu da ćemo da ih bambergujemo.  Očekujem pobedu posle neizvesne završnice, pa cenim da je i nama bolje bez te nervoze u sred nedelje, a i oni da se ne troše ljudi kad ih već očekuje poraz. :cool:

Ovo za oscilovanje forme se potpuno slažem. Na povećan broj utakmica dodaš probleme sa koronom (što direktne sa ispadima igrača i nemogućnošću održavanja normalnog ritma, što indirektne sa tumbanjima rasporeda) i dobiješ neki NBA za sirotiLJu u pogledu toplo-hladno partija.

Posted

Speaking of Andora, gledam cele sezone i pizdim sto CMM nije uspeo da se uklopi kod nas, covek sabija, skoro urnisao Real sa nekim sumanutim brojkama, tipa po 1 ili 2 skoka i asistenicije mu falile za tripl dabl, uz 28 poena, a i trenutno je prvi asistent Evrokupa. 

• +1 1
Posted

^^ Morao sam da bunarim po onom budjavom sajtu Eurocupa da nadjem statistike, posto ti nisam isprva verovao povodom te tvrdnje

Posted

Ja sam isto više u fazonu "nevera" nego što žalim. Ne volim neinteligentne plejeve, a kod CMM je ponekad baš isijavao neki tupi pogled.:unsure:

Posted

spacer.png

Nista od povratka sledece sezone, kako su kruzile glasine..

Posted

Jes da dodje Lucic pa da nema mesta za Dangubu i Rada Zagorca :fantom: 

• Haha 2
Posted

Onog što od 10 šuteva baci 9 air-ball-ova? Onda možemo i onog Sirovinu isto iz Mege.

Posted

Posto je Smajli pod znakom pitanja, deluje da bi Tristan mogao da debituje sutra..

Posted

Turci nama 43 za poluvreme, Huventudu 27

Posted

FIRST WE TAKE ANDORRA THEN WE TAKE BERLIN!

• Wub 1
  • Hvala 2
Posted

jel mića pričao o tristanu ili nakiću jr. da je ponikao u partizanu

Posted

jbt. Avramović je opalio 2 puta za 3, jedva da je obruč pogodio 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...