J.R. Cash Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Legendica sa Arene (ne Karovic, ovaj drugi, valjda Cakovic) na svakoj tekmi ima po najmanje pet pogresno upotrebljenih reci ili fraza. Ovi se dodaju oko trojke, rukometno, car kaze: "Okomiti napadi Splita".
bradilko Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 kopriva nije znao gde je levomileticu zgrabi tu loptu i pojedi obruc. jednom rukom uff
BWA Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Željko je sve radio da spusti gas ali džaba. Izrotiraj, daj priliku mlađim...ne ide...oni još gori, grizu na +50...jbg.
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 glas ima bolju praćku od bogdana, u istoj fazi karijere. sad kako će se razvijati dalje to niko ne zna ako je radna etika na nivou alpskih srba velika je šansa da postane 3pts terminator
bradilko Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Just now, kud u maglu Simoviću said: glas ima bolju praćku od bogdana, u istoj fazi karijere. sad kako će se razvijati dalje to niko ne zna ako je radna etika na nivou alpskih srba velika je šansa da postane 3pts terminator glas moze da bude super igrac ali sa bogdanom ga ne mogu porediti. meni kopriva moze da bude zverka od igraca. on jadan nije znao da trci na pocetku a sad je vec mnogo brzo napredovao. cak je poceo da daje poneki solidan pas. bas je dobar. svidja mi se i reakcija kad je dosao lesor. on ce nam biti najveci dobitak ( glas too, mnogo mi se svidja)
johan nagel Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 И ја што више гледам то ми Глас делује као можда и највећи таленат у овом тиму. Има још много простора за напредак али оно што тренутно приказује овако млад у својој првој сезони озбиљне кошарке је за сваку похвалу. Предвиђам му лагану Нба каријеру, ако може Бертанс моћи ће и он а делује ми да има потенцијал да буде и комплетнији играч. Не бих одбацио ни поређења с Богданом, има ту неких сличности дефинитивно.
BWA Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 2 minutes ago, johan nagel said: И ја што више гледам то ми Глас делује као можда и највећи таленат у овом тиму. Има још много простора за напредак али оно што тренутно приказује овако млад у својој првој сезони озбиљне кошарке је за сваку похвалу. Предвиђам му лагану Нба каријеру, ако може Бертанс моћи ће и он а делује ми да има потенцијал да буде и комплетнији играч. Не бих одбацио ни поређења с Богданом, има ту неких сличности дефинитивно. Ima sličnosti sa Danilovicem. Obrati pažnju na položaj tijela i nogu prilikom suta. 2
bradilko Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 ma super on napreduje ali napredak koprive je ono ravan cudu. jos za decka od 2,16. nije bio dobar protivnik ali imao je par dobrih pasova veceras. i meni je bitno da se nije izbedacio zbog lesora. cini mi se da vise ceni minute na terenu. da ima nesto da mu veca konkurencija prija. videcemo, u najboljim su rukama pa neka daju max 1
theanswer Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Samo da prestanu da se testiraju na ovu prehladu i sve ok. Vidi se da je ekipa uhvatila zamajac. Hajlajt utakmice šutnuta trojka Miletića, jebo mu je Žoc majku. To su muda burazeru
johan nagel Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 6 minutes ago, BWA said: Ima sličnosti sa Danilovicem. Obrati pažnju na položaj tijela i nogu prilikom suta. Да то дефинитивно. Него више сам поменуо Богдана јер их је неко пре мене поредио, можда чак и не толико по самом стилу игре колико по томе да је у неким елементима испред Богдана у његовим годинама. 1
Profesionalac Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Jedna od onih utakmica koje ne služe ničemu. Na momente je delovalo da je na teren zalutala ekipa iz biznis lige, pa ne treba izvlačiti neke silne zaključke iz prikazanog. Svakako bolje za nas da smo je danas odigrali, nego da se odlaže i možda upadne u neki netermin. P.S. Mislim da nije bio minut ćutanja za Sobina, već za nekog funkcionera Splita, pomenuo ga je Željko na press-u pre meča.
Recommended Posts