Jump to content

KK Partizan 2021/22

Featured Replies

1 minute ago, Milošica said:

Nije Gudurić nego Micić :fantom:

Nije. 

• Replies 8.1k
  • Views 469.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• copkillah
    copkillah

• J.R. Cash
    J.R. Cash

Jebiga, braco, iskalcovase nas na kraju. Tokom cele serije su pogadjali velike suteve, svaka im cast na tome. Mi smo veliku sansu propustili na kraju druge cetvrtine, na poluvreme je moralo da se ode

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

na danšnji dan

Posted Images

stvari su vrlo jasne. ako hoćeš uspeh odmah moraš da napraviš tim koji će da isporuči odmah. i tu nije bitno domaći, strani, mlad, star. po prirodi stvari to neće biti tim čiji je prosek godina 20. 

primer za ovaj tim bi bilo ono što je Trinkijeri napravio. i vrlo verovatno bi i uspeo da ga nije omela korona (osvojio bi ABA ili EK). stvari su išle u tom pravcu. naravno, to je sada samo nagađanje, ali u trenutku prekida takmičenja išlo je u tom pravcu, to ne može da se spori. u prilog tome je išla i činjenica da je i glavni rival na jadranu bio slabiji i lošije vođen nego što je danas.

ovaj projekat je malo drugačiji, kao što je i Obradović drugačiji trener od Trinkijerija. cilj je isti ali put drugačiji. dal ćemo i kako do cilja stići ostaje da se vidi, da smo na dobrom putu, to jesmo.

Edited by Ted

Dosta ce biti od Zoca i da Panter zaigra za Srbiju. Da i taj tabu razbijemo... :fantom:

Znao sam da ćemo zažaliti što je Stanoje zatvorio RSB.

srećno vam bilo braćo i sestre

Srećna Nova i da svane 4. april.

A onda zna se. Dosta su zečevi šiljili onu stvar.

Fino je to nego daj pleja jbte

Ne znam gde da postavim, solidna emisija ide na SK1, Miklja, Vujošević i Bogdan Obradović. Dule izgleda fenomenalno :ohmy:

Pogledajte kad izađe cela na YT.

Zasto je SK pozvao jebenog Bogdana Obradovica da truje..jednodimenzionalan i glup kao tri kurca.

Lesor banana i coast to coast

Uticaj Lesora na igru se vidi posle 4 minuta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout