Jump to content

KK Partizan 2021/22

Featured Replies

kajsija, šljiva i dunja

uh, kako identično obojiše sve tri radže  :mad:

• Replies 8.1k
  • Views 469.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• copkillah
    copkillah

• J.R. Cash
    J.R. Cash

Jebiga, braco, iskalcovase nas na kraju. Tokom cele serije su pogadjali velike suteve, svaka im cast na tome. Mi smo veliku sansu propustili na kraju druge cetvrtine, na poluvreme je moralo da se ode

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

na danšnji dan

Posted Images

Samo šljiva mi je tu sigurna :D

Bezveze trebali su da naprave partizanov vinjak. To bi bila ozbiljna prica

Sa slikom sala kapitena, vinjau dvajsd vojka, litar 8 soma i 600, islo bi ko alva, da se kupi zadnji vezni ko iz picke

Taman posla, Sale ljusti skivi, ako pravimo vinjak moze da se zove samo Stojance i nikako drugacije. 

Zar nismo mi imali trenera koji se zvao Kiza Vinjak?

glupo je sto se robija pravda oko broja stranaca, znamo kkva je situacija, ali je glupo i sto je mesec dana pre nego sto je postao trener kkp pricao da srpski klubovi moraju da igraju sa srpskim igracima i da stranci zauzimaju previse mesta.

Obradović je našao dovoljno prostora da promoviše mlade domaće igrače. Samo da Smajli, Koprivica i Trifunović dosegnu 1 svoj maksimum pored njega i uradio je dovoljno ove sezone za domaću košarku dugoročno.

4 minutes ago, pacey defender said:

Obradović je našao dovoljno prostora da promoviše mlade domaće igrače. Samo da Smajli, Koprivica i Trifunović dosegnu 1 svoj maksimum pored njega i uradio je dovoljno ove sezone za domaću košarku dugoročno.

i ja mislim da je vaznije sta se uradi sa mladim igracima koje imas, a ne koliko domacih igraca formalno imas.. za srpsku kosarku ces uraditi vise ako imas osam stranaca i cetiri mlada srpska igraca sa kojima dobro radis i koji napreduju, nego ako imas 12 srpskih veterana od 30 godina. ali onda treba tako reci, a ne da se prebrojavaju stranci, pa kada on nije u kkp onda ne smeju stranci, kada jeste - moze sedmorica.

Edited by Nikodije

I dok Savic i Zoc ispijaju rakiju, Wanamaker potpisao za Wizardse. Strasno ko nama vodi tzv sportski sektor..

1 hour ago, Nikodije said:

i ja mislim da je vaznije sta se uradi sa mladim igracima koje imas, a ne koliko domacih igraca formalno imas.. za srpsku kosarku ces uraditi vise ako imas osam stranaca i cetiri mlada srpska igraca sa kojima dobro radis i koji napreduju, nego ako imas 12 srpskih veterana od 30 godina. ali onda treba tako reci, a ne da se prebrojavaju stranci, pa kada on nije u kkp onda ne smeju stranci, kada jeste - moze sedmorica.

ejebigasad, ne seçam se da je bio tako drastican. uglavnom, prosle i one tamo godine smo imali priblizno isti broj stranaca, samo je udeo mladih perspektivnih domacih bio bas mali. imali smo jankovica, novicu i pejdza. 

2 hours ago, Nikodije said:

glupo je sto se robija pravda oko broja stranaca, znamo kkva je situacija, ali je glupo i sto je mesec dana pre nego sto je postao trener kkp pricao da srpski klubovi moraju da igraju sa srpskim igracima i da stranci zauzimaju previse mesta.

Potresao se mnogo Željko. Kako god da bude ako KKP doživi 7 godina dominacije srpskom košarkom ponovo konačni proizvod njegovog rada za srpsku košarku će sigurno biti više od Gudurića kao najboljeg igrača. 

Nije Gudurić nego Micić :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout