Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted (edited)

Nema šanse da će biti prepucavanja na relaciji Obradović - Čović, ali duel Čović - Ostoja ćemo verovatno imati. Nije Obradović Vujošević pa da degradira trenerski zanat i sebe lično na taj način, a i ova konferencija mu je bila više nego korektna što se toga tiče. Sa druge strane, ova dvojica istaknutih sportskih radnika se bockaju sa povremenim eskalacijama i sada kada Partizan nije kompetitivan i ne očekujem da će to da se popravi na bolje kada Partizan postane jači. 

Edited by Heaviside
Posted

Covic ako bude udarao, udarace po Ostoji i klubu. Ko sto se Radonja, Pesic i  Sasa Obradovic nisu mjesali u te stvari ne vidim razlog da se i Zoc mjesa. Znam da ste navikli na Dula, ali ta vremena su prosla.

Posted

"Jedini klub koji je u rangu sa Partizanom u Evropi je Real Madrid. Na kraju je odluka bila laka."

:ziga:

• Wub 2
Posted
8 minutes ago, Nikodije said:

jeste, bas ce zoc da se bavi fmp-om, nema pametnija posla. pa ok, neka covic pomene vikende u padinjaku i neka bude smesan i jadan ako mu je toliko stalo, mislim da je ipak pametniji od toga. zoc nije bokan za tu vrstu zajebancije.

pa sigurno mu fmp nije prva stvar u mislima, ali sumnjam da ce ocutati na cinjenicu da zvezda, a sad i buducnost, dakle dva najveca partizanova konkurenta imaju b timove u ligi

Posted
1 minute ago, pbg12345 said:

pa sigurno mu fmp nije prva stvar u mislima, ali sumnjam da ce ocutati na cinjenicu da zvezda, a sad i buducnost, dakle dva najveca partizanova konkurenta imaju b timove u ligi

odgovor na to je prost - uvesce mladost dogodine u aba ligu, pa ce i oni imati filijalu. posle tedeski, posle dodik, sto da ne. al da ne sirimo pricu u tom pravcu, obracunavacemo se sa slabostima aba lige na adekvatnom topiku  :)

Posted

Crtice sa kzš -

- Neko: Ne navijaju svi za Partizan.

- Želimir: To je njihov problem.

• Wub 2
Posted
3 minutes ago, Mark Rothko said:

"Jedini klub koji je u rangu sa Partizanom u Evropi je Real Madrid. Na kraju je odluka bila laka."

:ziga:

ama ljudi kakav real, cska, picke materine

tu igricu je zelimir davno presao

zvao marka ivanovica, ovaj mu rekao izvini, ali mi sa malinom imamo dugorocne planove i zoc sta ce, kud ce, kaze "ok onda partizan"

Posted (edited)
4 minutes ago, Nikodije said:

odgovor na to je prost - uvesce mladost dogodine u aba ligu, pa ce i oni imati filijalu. posle tedeski, posle dodik, sto da ne. al da ne sirimo pricu u tom pravcu, obracunavacemo se sa slabostima aba lige na adekvatnom topiku  :)

tesko, posto admini vec mesec dana izvode radove na tom topiklu

bas sam danas hteo postovati zanimljivost :fantom: da 3 od 5 srpskih aba klubova treniraju cacani, ali jbg, topik zakljucan jos od maja

Edited by pbg12345
Posted

da, ladno jos uvek zakljucan aba topik, svasta.

Posted

Ja kad zaključam topic, ja ga zaključam :fantom:

Posted

A da se navijači jednog drugog kluba zapitaju zašto im trener ima nadimak kakav ima - zapitao se prvi covjek crveno-belih.

• Haha 2
Posted
12 minutes ago, Nikodije said:

da, ladno jos uvek zakljucan aba topik, svasta.

sad ce to modovi sa sporta resiti :) 

samo sto nisu

Posted (edited)

S obzirom da su komšije na topiku dosad skupile 11 postova, možda je rešenje da ovo bude zajednički topik...

Peace & Love

Edited by April
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, Mark Rothko said:

Crtice sa kzš -

- Neko: Ne navijaju svi za Partizan.

- Želimir: To je njihov problem.

Ima još

Niko:

Robija: Hvala Ostoji što mi je omogućio da se vratim u Partizan. 

• Tužno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...