Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted (edited)

Nisam gledao utakmicu, jel ovo bilo priznato kao kos? Posto ne bi smelo da bude.

edit: vidim na play-by-play da je imao dva bacanja, znaci nije priznato

Edited by goofs
Posted
16 hours ago, garmonbozia said:

Ja sam uplatio OrionTV, bolja aplikacija i nikad nije ni zucnulo

Koliko dugo je koristis? Posto vidim da je OrionTV + Arene trenutno na nekoj akciji za 1100 dinara, sto mi nekako deluje da ce u jednom trenutku postati 1500 ili 2000.

Posted

Ako se dobro sećam, pre jedno 3 meseca sam uzeo. Nema ugovorne obaveze, prepaid je i plaća se jedan mesec. Stigne ti SMS par dana pre nego što istekne ako hoćeš da uplatiš još, što je super.

• +1 1
Posted

a jel ima svih 13 kanala

Posted

Ja cu da probam za par dana kad krene LŠ, zle volje, ali umoran sam od jurenja strimova, a i kontam da Orion stavi koju sitninu u svoj dzep pre nego prosledi pare telekomu.

Posted

Telekom placajte, a eon se vazda moze nabaviti za free. Tako imate i arene i sk.

Zapratite me za jos korisnih savjeta :fantom:

Posted
Telekom placajte, a eon se vazda moze nabaviti za free. Tako imate i arene i sk.

Zapratite me za jos korisnih savjeta :fantom:
Moja kombina

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

• +1 1
Posted

Op, op, pa ovaj Metroponapolitanka prvi u FRA prvenstvu, zveknulo i Monako i Asvel. Nisam upucen. Zagore, sad ili nikad

Posted

Fino su nas drknuli onomad, biće dobro klanje.

Nadam se da će proradi Kevin.

Posted

Ne da se nadam nego mora inace smo jebali jeza. Jedino ako Smajli ne odigra neku jokicevsku 35/15/12 utakmicu

Posted

U današnjem Blicu izašla vest da su otkrivene ubice Harisa Brkića.

Praštajte što šerujem Bljuc ovde,

Link na vest

Posted
22 minutes ago, Filozof manijak said:

U današnjem Blicu izašla vest da su otkrivene ubice Harisa Brkića.

Praštajte što šerujem Bljuc ovde,

Link na vest

nije mi ovo baš uverljvo, plus je izvor info*mer

Posted

Kurir X kaže da mu je SPasojević pre 20 godina rekao ko je ubica, znači treća ruka. Plus obojica navodnih ubica su mrtvi. Seems legit.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...