kud u maglu Simoviću Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 28 minutes ago, luks said: Bodiroga u Partizanu -1 pravac kobasičarija venac
ZokiAsov Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Nula poena bodiroga, najgori je. Jaka klobucar ima samo 18 godina a igrao je kod nas pre 10. Cudno bas
hooyadahoo Posted November 27, 2021 Posted November 27, 2021 Jbte juniori izgubili od Zadra 60 razlike 😂 wtf
hooyadahoo Posted November 27, 2021 Posted November 27, 2021 Sad gledam statistiku, igrali su sa 6 igrača, 4 dobili po 5 ličnih, završili sa 2 igrača na terenu. To neka zajebancija? COVID?
kud u maglu Simoviću Posted November 27, 2021 Posted November 27, 2021 brt madarara zapalio izraelj 1 1
MiddleClass Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 Ja nikada nisam krio da sam deo SNS, a drugi su ćutali. Imam fantastican odnos s predsednikom države, a kada bi 30% partizanovaca podržavalo kao on sve bi bilo dosta bolje. Tu je sve jednostavno, naši navijači bi zeleli da bude drugačije, da smo mi sve sami uradili, ali ko god kaže da nema pomoc drzave to nije istina. Kada dođemo u situaciju da naši navijači vređaju nekog, a ja treba da razgovaram o sezoni sa nekim koga je vređan. Vučić je predsednik svih građana, a samim tim i svih klubova. On se izdiže iznad svih i to sto je navijač Zvezde ne pokazuje kada priča sa nama, nemamo taj problem". Ostoja 2 1
Ted Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 pa to je klasična naprednjačka mantra, a čovek je član sekte. Vučić je predsednik države, a samim tim i svih građana, a samim tim i svih klubova. simple as that. pored toga što ovo nema veze sa životom i objektivno jeste teška umobolija, ne bih ja tu imao neke dalje primedbe. u okolnostima u kojim je data, izjava je razumljiva. kod mene čak i ne izaziva bes, više sažaljenje 2
1n54jd3r Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 Ostoja i sazaljenje zajedno u bilo kakvoj recenici...mozda ipak ne 2
אַף אֶחָד Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 6 hours ago, Ted said: pa to je klasična naprednjačka mantra, a čovek je član sekte. Vučić je predsednik države, a samim tim i svih građana, a samim tim i svih klubova. simple as that. pored toga što ovo nema veze sa životom i objektivno jeste teška umobolija, ne bih ja tu imao neke dalje primedbe. u okolnostima u kojim je data, izjava je razumljiva. kod mene čak i ne izaziva bes, više sažaljenje Ma klasicni sns jedac govana. Jeste, predsednik drzave i vlasnik budzeta i premijer i ministar za sport. Sta koji kurac ima da prica sa psihom o sezoni? Jedino pozitivno (napisao sam "pozitivno", ali tu ni navodnici ne pomazu) kod limara je sto deluje kao da je u sns-u iz cisto biznis motiva. Uopste mi nije nemoguce da ga zamislim da koliko sutra krene da se tali s nekom drugom vlascu.
Recommended Posts