shimpu Posted November 22, 2021 Author Posted November 22, 2021 1 hour ago, copkillah said: Dobro je da se još u medije nije probilo to kako je Željko iznabadao Karičića posle Huventuda, zbog flomastera I još ga je tukao po telu umesto po glavi, da se ne vide modrice, proverena priča Imam informaciju da ga nisu tukli, nego da su mu upravo flomasterom nacrtali masnice po telu. To je vece ponizenje, nego da su ga stvarno tukli 3
garmonbozia Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 A ne prenose što je Željko mučki udario Aleksuuuu sa leđa? 3 1
hooyadahoo Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 Pa miki panter je ufatio zoca za bulju, nemoj se zajebavamo, mnogo čudne stvari se dešavaju. Gledaj Twitter video ponovo. Posle je zoc muno Aleksu, gistro sredio trojku. Čekam izjave iz železnika o homoseksualnoj prostituciji za stipendije 1
Ted Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 au bre, pa mi do 4. decembra nemamo tekmu. a taman sam se navikao da gledam i uplatio onaj eonsport onlline da mogu da pratim i EK bez cimanja i onih linkova gde stalno iskaču neka dupeta i sise i neke dronfulje me pitaju da li sam za akciju. jesam za akciju, da mi se sklonite odmah i vi i vaša dupeta i sise i da mogu da gledam Partizan jebaše nam kevu sa ovim prozorom, jebale ih kvalifikacije 1
BWA Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 Nema utakmica, ali nije isključeno da cemo vidjeti neka nova lica u svetom dresu. To zna biti zanimljivo. Ko dolazi, ko odlazi, da li uopšte dolazi...
Ted Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 da, vidim da se po raznim portalima provlači to za oproštaj sa Trifom, ali to su sve nepouzdani izvori. tu je objavljeno da će umesto Trife da stigne neko drugi i da postoji dogovor sa nekim centrom iz NBA da potpiše za nas kad/ako tamo dobije nogu. ne sećam se ko je u pitanju, neko čudno prezime, valjda igra u SA
BWA Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 Ima to, a ima i da bi mogao doći Dalibor Ilić iz Potkozarja. To ne bi bilo loše za nas, ali ne znam koliko bi bilo dobro za njega.
Ted Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 Možda Trifa završi u Laktašima a ovaj momak kod nas meni je žao što je Ivanović završio kod komšija, nekako sam se nadao da će kod nas, a neki Podgoričani me ubeđivali da je dečko naš 100%. mislim, da je grobar, ne da je potpisao za nas
ZokiAsov Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 Jbga neko je Rade, neko je Dangubic i Ivanovic 1
Nikodije Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 sta fali, rade se lepo uklopio u sivilo kkp. 1
Nikodije Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 ne bi razumeo sta je to kapitenska traka. 4
Recommended Posts