Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

Inače, pre dva dana, Metaloplastika je pobedila Zvezdu u Beogradu.

Fun fact :D

• +1 3
Posted

svidja mi se ovo akontaciono™ kukanje na rukometne postulate nase igre, nije da nema istine. i vama je jasno da ce panter ispucavati sve same cigle kada ga dohvate ratko djurkovic holins i goran djukanovic lazic.

Posted

Mora ostatak rostera, da ne kazem 2nd unit da se pojavi na mecu, Dallas, Zagor, Dangubic i Trifunovic i to ne samo protiv Zvezde, nego i za ostatak sezone, ako mislimo nesto da uradimo. Ovo do sada je sve nesto premlako bilo. Sto se derbija tice, Radonja ce njegove specijalce da fokusira na Puntera i Leday-a, verovatno cemo gledati visok pritisak na nas prenos lopte i ocekujem 3 trojke Branka Lazica iz coska.
Mada, slazem se sa kladzama, nasa iso igra prikazana u poslednjih par utakmica moze da prodje samo uz visok %fg, osim ako se nesto fundamentalno ne promeni u dan-dva i ne odigramo timski, uz protok lopte, 15-20 asistencija i pozitivni as/to ratio, ne pise nam se dobro.

• +1 1
Posted (edited)
17 hours ago, Filozof manijak said:

Pa Fabrika Metalnih Proizvoda i te fore.

Kreativno dezavuisanje protivnika :fantom:

Fabrika metalnih proizvoda + rukometna odbrana koja im se toleriše.

By the way, ime "metaloplastika" za komšije sam počeo ja da koristim. Ako se sa imenom ne slažete, praštajte. Stalno se piše o toj njihovoj rukometnoj odbrani pa reko "ako su već rukometaši onda neka budu metaloplastika". Pošto već imaju fabriku metalnih proizvoda. :fantom:

Edited by BlackGeorge
Posted

Drugari, ide derbi i sve razumemo, i pojačane tenzije i nešto grublje šale nego inače, i sprdnju i šta god... ali vas molimo da pokušate to da održite u granicama neke elementarne pristojnosti.

• Haha 1
Posted
2 hours ago, Redoran said:

Drugari, ide derbi i sve razumemo, i pojačane tenzije i nešto grublje šale nego inače, i sprdnju i šta god... ali vas molimo da pokušate to da održite u granicama neke elementarne pristojnosti.

Ja mogu do utakmice da se suzdrzim, ali kad pobedimo onda cu biti malo nepristojan. OK?

• +1 2
  • Haha 2
Posted
10 hours ago, BlackGeorge said:

Fabrika metalnih proizvoda + rukometna odbrana koja im se toleriše.

By the way, ime "metaloplastika" za komšije sam počeo ja da koristim. Ako se sa imenom ne slažete, praštajte. Stalno se piše o toj njihovoj rukometnoj odbrani pa reko "ako su već rukometaši onda neka budu metaloplastika". Pošto već imaju fabriku metalnih proizvoda. :fantom:

problem je što uvodis izraz plastika. što je sinonim za jeftin proizvod niskog kvaliteta koji će kratko da traje.

vrlo perfidno kolega, vrlo perfidno :D

• Haha 1
Posted

Malo gledao raspored sad - u sledećih mesec dana nas čekaju 4 poraza.

To bi mogla da bude fina osnova za doselekciju pred najvažniji period sezone koji ide negde od februara. Mora malo da boli, pa onda bolje sad.

Takođe, krizni period pred nama je i faza u kojoj neko iz drugog ešalona treba da eksplodira: recimo, Madar, Kuruc ili neko od naše potcenjene dece.

Sve ovo zajedno je tek dugo, zamorno i prljavo šmirglanje karoserije; onda dođe gitovanje  gde se vidi razlika između dunđera i majstorske ruke, a samo farbanje ide najbrže. I tek tad limuzina zasija. 

Sutrašnji rezultat najmanje je važan. Neka se momci opuste, rasprangijaju i usred Pionira poseju seme straha da nikne do proleća.

• +1 3
Posted

Tako je. Plan postoji, predvodi nas najbolji i naš; naš a najbolji. 

Šarunas je objasnio u onom intevjuu. Željko must be happy. Zamisi da si neki Francuz ili Španac ili Nemac ili Turčin, ili komšija, i da imaš privilegiju da neko poput Željka jednog dana oseti nostalgiju i kaže, e, ajmo mi ono naše. E pa to je poenta; takav kakav je Željko ne postoji drugde, taj jedini Željko je naš, tako da, ajmo mi ono naše, samo naše.

Posted

Na kom programu? Pise na arena 1, a na njihovom sajtu nema

Posted

Pffff, nista onda, davajte redovan i detaljan izveataj

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...