keitel Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Treba nam ovakvih utakmica kao leba. Madar bukvalno nije uradio ništa večeras. Mislim da ćemo ipak dovesti centra i da će se Smailagić preseliti na četvorku, iznenadio bih se da se to ne desi.
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 kad smo razliku spustili na dva poseda, nisam imao ni trunku sumnje kako će se završiti utakmica @lamonica, obe lopte su bile čiste kao suza 1
Kreator Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 7 minutes ago, MocaVukotic said: Ne mogu da se otmem utisku da nas je prijatelj iz italije pogurao, samo je jos falio cilindar. Oni igraju dobru odbranu, zatvorili su pantera u dobrom delu tekme, dali su nam masu lakih poena iz pika, nisam siguran da su zasluili da izgube, no neko je morao pa onda bolje oni jel Smailagic moze opasno da iznervira Ovako napamet, sudije dva puta nisu sudile evidentne korake Tomića.
Milošica Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 13 minutes ago, MocaVukotic said: Smailagic moze opasno da iznervira Dečko je Partizan. 7
Jimmy Kowalski Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 21 minutes ago, BWA said: Sve u svemu loš meč. Ali, ovo su utakmice kroz koje se jača karakter tima. Još uvijek smo neporaženi i to je najbitnije. Odbranili smo tvrdjavu i pokazali da ovde nema bodeva. I da smo u stanju da se ozbiljno posibamo kada nam ne ide sut i izrudarimo pobedu. U nasoj grupi niko nece ni blizu igrati ovako dobru odbranu kao Huventud.. 1
BWA Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Da, odličan je Huventud. Ocekivao sam težak meč, ali sam mislio da ćemo ipak malo lakše dobiti.
Lord Stef Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Malo se popilo, pa ne zamerite na mogucim greskama Panter je bgotac Ledej je bogotacx2 Smalji je novi Novica highlight utakmice: sut Pantera za pobedu, Duran zove time out dok se Panter tek spremao za sut. Zna jbg mucenik da ce uci Zeljko je nas trener. Jbt, meseci su prosli a ja jos ne mogu da verujem 1
hooyadahoo Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Panter večeras ko Bodiroga protiv Argentine. Lamonica jeste ostao u lepom sećanju iz dulovih vremena, ali nam nije pomogao večeras, mislim to što su gledali su sve odsvirali kako i jeste bilo, na kraju. Madarfakar se izgubio večeras ali tako je izgledao i na prve 2, 3 u Aba. Videćemo. Ne izgleda kao da je posisao svu košarkašku mudrost sveta, ali zbog brzih nogu i haklerskih poteza volim da ga gledam. Odlična odbrana svih u četvrtoj. To nije samo na o-ruk, nego treba puno koncentracije, neke gljive im uvalio Zoc na pauzi između četvrtina. 2
copkillah Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Dijalog sa tekme: - Treba sada da ubaci ložačku petorku - Ali SVAKA petorka nam je ložačka?! 1 1
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 9 minutes ago, Mark Rothko said: Ledej jel se zna šta piše i čita u onoj svescu koju stalno vuklja sa sobom? 2
*edited by mod Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 “Kada god imam šansu pišem beleške. Igrao sam na visokom nivou, za sjajne trenere, pa sam hteo da zapišem sve podatke, šta radim. Kako vreme ide mnogo toga sam naučio. I hteo sam da sve to zabeležim u svojoj beležnici. Može da se desi i da budem trener jednog dana, nikada se ne zna. Trenutno samo želim da sve dokumentujem i da to koristim i sada i u budućnosti”. 1 1
hooyadahoo Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Pa kapiram da ima molitve (sačuvaj mi ranac bože), i tekstove pesama?
ZokiAsov Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Citirao bih mog kuma u izjavi za tv dnevnik posle pobede nad nemcima u juznoj africi. "Nisam zadovoljan" 1
Milošica Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel se zna šta piše i čita u onoj svescu koju stalno vuklja sa sobom? Štreber.
Recommended Posts