Tresko Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Jel su to Vučićevi batinaši otišli? Odlično onda. Baba Zaga je negledljiva večeras.
lord_s Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Navodno se solidarisu sa drugarima koji nisu uspeli da udju na tekmu/nisu dobili dz kartu. Ako prezivimo Zagora, imamo sanse
Ted Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Just now, goofs said: Čačanska prevaratm Raspuštaj ovo što pre apsolutno Filipovski je ove drao bez problema, a i Šćepa samo sticajem okolnosti nije dobio u gostima 1
J.R. Cash Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Protagonizam Zagorca, krutost Kuruca, nepostojeci pregled igre Avramovica, mentolsko udvajanje Madara s Ribasa, i opet me najvise iznervira Balsa koji dzogira u tranziciji umesto da sprintom napadne obruc i dodje do laganog kucanja. Rezultat je ok, bilo bi mnogo ruznije da im nismo oteli tri lopte na prevodjenju za sest poena.
hooyadahoo Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 27 minutes ago, lord_s said: Zagorac floater u stranu, sa kontra noge, pa zabijanje u dva igraca, da nas podseti malo sta propustamo iz prosle sezone. Malo podseca Madar na Vujanica, kako klizi po parketu. Na Ja Moranta
Kreator Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Samo što manje Zagorca u drugom poluvremenu i dobijamo bez problema.
J.R. Cash Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 @hooyadahoo Samo sto Ja zna dodat. Za mene je Madar malo razocarenje, a ocekivao sam da se muci na pocetku. Ajde greske u odbrani, ali u napadu nema nicega osim spot up trojke koja mu radi nenormalno i izvesno ce pasti. Najvise mi smeta sto uzasno kasni s dodavanjem iz pika. Verujem da ce to popraviti vremenom, al je trenutno muka za gledanje.
copkillah Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 I Milica Mandić peva "Da volim crno bele" [emoji813]Sreo sam je ispred pred početak tekme [emoji3590]
Joe D Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 7 minutes ago, hooyadahoo said: Na Ja Moranta kosher carlos arroyo 1
lord_s Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Pa fino izgleda Huventud, mislim da vec imaju 20ak asistencija Jbg, sve slabosti ove selekcije se vide sada, nedostatak centra i neuigranost pre svega
Mindaugas Žukauskas Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Atmosfera splasla otkad su krimosi izašli
Recommended Posts