shimpu Posted October 30, 2021 Author Posted October 30, 2021 Zeljko urla na Zagorca jer nije dao loptu Muru, sledeci napad Zagorac samo gleda gde je Mur da mu dobaci. Bukvalno mu ugurao loptu u ruke 1
Nikodije Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 50 minutes ago, BWA said: Nadam se da @Nikodije ovo ne gleda. Gledao i uživao u utakmici u kojoj jedan od takmaca ne može da prevede loptu preko pola. Uzbudljivo poput kokeza superlige. 2
pbg12345 Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 utakmica jeste bila ruzna, borac nedostojan protivnik ali nema nikakve potrebe za poredjenjem ni u sali sa jebenom kokeza ligom kokeza liga je antipropaganda sporta sve ono sto sport ne bi trebao biti sa druge strane kosarka u cacku, borac, ovakav partizan za obradovicem su upavo sve suprotno mene su jedino smorili grobari u hali, odnosno "bubanj" i juzna tribina a sto se prevodjenja lopte tice, to opet nije posledica enormne razlike u kvalitetu kao u slucaju jebene kokeza lige, vec i pored sve prednosti partizana u kvaitetu i fizici, ipak u ovoj meri ponajvise cinjenice da borcu nije igrao prvi plej koji to radi maltene 30ak min po utakmici, pa je uz odsustvo radovana i sanadzea od pocetka sezone, ta uloga pripala novakovicu to je otprilike kao kad bi branko lazic ili marko simonovic uzeli tu ulogu u napadu zvezde
Mark Rothko Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Samo juriš, kontre, zakucavanja, lopta non stop ide od ruke do ruke, šutiraju čim su sami bez da se lepo organizuje napad. Ne znam... Kakva je to košarka ako nema zabacivanja na centra sidraša da se ovaj fino uguzi pod koš.
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 4 minutes ago, Mark Rothko said: Samo juriš, kontre, zakucavanja, lopta non stop ide od ruke do ruke, šutiraju čim su sami bez da se lepo organizuje napad. Ne znam... ja ću da ti ka’em to je zato što borcu nije igrao prvi plej
Ted Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 sad ću da odgledam, živela opcija vraćanje unazad 7 dana 1
Tresko Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 31 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ja ću da ti ka’em to je zato što borcu nije igrao prvi plej To, to, eh da je Borcu igrao prvi plej............sve bi bilo drugačije. A tek Sanadze i Radovan.
Nikodije Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 49 minutes ago, pbg12345 said: utakmica jeste bila ruzna, borac nedostojan protivnik ali nema nikakve potrebe za poredjenjem ni u sali sa jebenom kokeza ligom kokeza liga je antipropaganda sporta sve ono sto sport ne bi trebao biti sa druge strane kosarka u cacku, borac, ovakav partizan za obradovicem su upavo sve suprotno mene su jedino smorili grobari u hali, odnosno "bubanj" i juzna tribina a sto se prevodjenja lopte tice, to opet nije posledica enormne razlike u kvalitetu kao u slucaju jebene kokeza lige, vec i pored sve prednosti partizana u kvaitetu i fizici, ipak u ovoj meri ponajvise cinjenice da borcu nije igrao prvi plej koji to radi maltene 30ak min po utakmici, pa je uz odsustvo radovana i sanadzea od pocetka sezone, ta uloga pripala novakovicu to je otprilike kao kad bi branko lazic ili marko simonovic uzeli tu ulogu u napadu zvezde Zapravo ta uloga je pripala Iliji koji se baš blamirao, bilo mi ga žao. Jbt taj lik je i dalje na širem spisku reprezentacije, užas kakvi smo sa plejmejkerima. 1
BWA Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Ma dobro, vjerojatno bi bilo nešto konkurentniji, ali da bi nešto bitno bilo drugačije, ne bi sigurno. Jednostavno smo prejaki za ekipe poput Borca.
April Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Zapravo ta uloga je pripala Iliji koji se baš blamirao, bilo mi ga žao. Jbt taj lik je i dalje na širem spisku reprezentacije, užas kakvi smo sa plejmejkerima.Ja gledao na hrvatskoj Areni, skoro nisam slušao slično pljuvanje po nekom igraču kad god uđe.'Taj momak se nešto prekombinovao...'Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Ratamahatta Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Prva moze luk i urnebes, druga kupus i ljuta, treca luk i senf, u cetvrtu sve. 7
pbg12345 Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 5 hours ago, Nikodije said: Zapravo ta uloga je pripala Iliji koji se baš blamirao, bilo mi ga žao. Jbt taj lik je i dalje na širem spisku reprezentacije, užas kakvi smo sa plejmejkerima. ma naravno, ispustio sam jedno i, ispred novakovic a jeste bilo tuzno, bio je jedan momenat kad mu je neko pokrio jacu stranu, stajao mu bukvalno grudima bocno na ramenu, a ilija bezi sa loptom u kontra stranu, samo igrom slucaja nije zavrsio u autu sve sa loptom 5 hours ago, BWA said: Ma dobro, vjerojatno bi bilo nešto konkurentniji, ali da bi nešto bitno bilo drugačije, ne bi sigurno. Jednostavno smo prejaki za ekipe poput Borca. ma ne u smislu konacnog rezultata, ali definitivno se ne bi toliko mucili sa prenosom 4 hours ago, April said: Ja gledao na hrvatskoj Areni, skoro nisam slušao slično pljuvanje po nekom igraču kad god uđe. 'Taj momak se nešto prekombinovao...' Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk u nekom trenutku trenutku pomenu i split i da se eto zato nije dugo zadrzao bas se osetilo da mu iz nekog razloga ide na zivac
Recommended Posts