lord_s Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 17 hours ago, Lord Stef said: Morao sam da potrazim, Mur za sada sutira trojke 68%, 13/19 u oba takmicenja. ABA 6/11 i Eurocup 7/8. Mozzart izbacio clanak - Punter za sada u sezoni 70% za dva, 26/37 stim sto je u Zagrebu kontra Cibone imao 1/7 Poludistanca keva
copkillah Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 On 27.10.2021. at 23:38, copkillah said: Kako je lepo kada svi ginu na terenu, bukvalno svi, niko ne daje ispod 100%. 4
Nikodije Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 On 27.10.2021. at 23:26, pbg12345 said: jesmo dobili obe prosle godine i jeste borac uvek favorit u hramu pored morave, ali nemojmo preterivati, ipak ce to biti takmicarska utakmica svaka cast borcu, ali tesko. ja najavih prvu takmicarsku utakmicu za kkp 14.11, ali kako igra zvezda u poslednje vreme pitanje je da li ce to tako biti, ili ce nas odraditi rutinski kano ove rekreativce iz hamburga i turk telekoma.
Popular Post Jimmy Kowalski Posted October 29, 2021 Popular Post Posted October 29, 2021 Dule: Jako mi se sviđa Madar, radi se o izuzetno talentovanom igraču. Koprivica ima velike predispozicije na toj poziciji centra ali dosta je njegova igra u Americi bila svedena na pik igru iz rola, ima dobar smisao za igru, da se naoruža individualnom tehnikom i taktikom, tu ima ogroman prostor za napredak. I ovi drugi momci su talentovani, ali, moraju da shvate svi, neki već i shvataju, da što je čovek talentovaniji on mora više da radi a ne manje. Prosto, ima obavezu i prema sebi i prema onome ko mu je taj talenat podario ili poklonio. 11
pbg12345 Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 1 hour ago, Nikodije said: svaka cast borcu, ali tesko. ja najavih prvu takmicarsku utakmicu za kkp 14.11, ali kako igra zvezda u poslednje vreme pitanje je da li ce to tako biti, ili ce nas odraditi rutinski kano ove rekreativce iz hamburga i turk telekoma. Sad sale bez Svaka od ovih utakmica za partizan je itekako takmicarska Druga je stvar sto od starta rade na max obrtaja, pa to vec sad izgleda dominantno Nije partizan u ovom trenutku toliko kvalitetniji posebno u ec i protiv jacih aba ekipa da bi sa sigurnoscu pobedjivao i bez takvog pristupa Protiv borca je svakako favorit, ali bice to 1 spektakl Najpre zbog zeljka, ali i svih ostalih cacana u partizanu, a i zbog same ekipe partizana Cini mi se da partizan dosta brani sa svesnim rizikom protivniciog suta za 3, ako tako bude i sutra, svasta bi moglo biti
pbg12345 Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 19 hours ago, lord_s said: Mozzart izbacio clanak - Punter za sada u sezoni 70% za dva, 26/37 stim sto je u Zagrebu kontra Cibone imao 1/7 Poludistanca keva Prevazidjen sut
shimpu Posted October 29, 2021 Author Posted October 29, 2021 Bice tesko protiv Borca, ali ocekujem pobedu posle dva produzetka 58:112 ili tako nesto 1 1
pbg12345 Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 (edited) a kako god Neki cacani ce pobediti E: jesu izasle negde kvote za utakmicu Edited October 29, 2021 by pbg12345
Nikodije Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 (edited) 16 minutes ago, pbg12345 said: Sad sale bez Svaka od ovih utakmica za partizan je itekako takmicarska Druga je stvar sto od starta rade na max obrtaja, pa to vec sad izgleda dominantno Nije partizan u ovom trenutku toliko kvalitetniji posebno u ec i protiv jacih aba ekipa da bi sa sigurnoscu pobedjivao i bez takvog pristupa Protiv borca je svakako favorit, ali bice to 1 spektakl Najpre zbog zeljka, ali i svih ostalih cacana u partizanu, a i zbog same ekipe partizana Cini mi se da partizan dosta brani sa svesnim rizikom protivniciog suta za 3, ako tako bude i sutra, svasta bi moglo biti koji max obrtaja, robija se sprda, razigrava igrace, dozira minutaze, eksperimentise... nisu ni na 50%. a dovesce i centra. Edited October 29, 2021 by Nikodije
pbg12345 Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 1 minute ago, Nikodije said: koji max obrtaja, robija se sprda, razigrava igrace, dozira minutaze, eksperimentise... nisu ni na 50%. a dovesce i centra. Kakve veze ima koga ce dovesti Mozda nisu na 50% onog sto ce biti, ali su blizu da pokazuju max onog sto su sad 1
Nikodije Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 Just now, pbg12345 said: Kakve veze ima koga ce dovesti Mozda nisu na 50% onog sto ce biti, ali su blizu da pokazuju max onog sto su sad :gif koji zbunjeno procesuira formule:
pbg12345 Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 Pa brate pises kako im protivnici nisu ni do nogu u ovom trenutku Da eto cak ni zvezda nece moci parirati da bi to bila takmicarska u smislu neizvesnosti utakmica I kakve tu tacno ima veze dal ce partizan kroz neko vreme dovesti centra? Meni to ide na kurac jer je alibi prica kme kme oni imaju milione i mogu da se sprdaju Posebno kad dolazi od navijaca zvezde, koji su em u toj situaciji godinama, em su koliko pre 10dana tvrdili da je ovo najbolji zvezdin sastav ikad i da je samo nebo granica
Djolle Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 2 hours ago, pbg12345 said: Pa brate pises kako im protivnici nisu ni do nogu u ovom trenutku Da eto cak ni zvezda nece moci parirati da bi to bila takmicarska u smislu neizvesnosti utakmica I kakve tu tacno ima veze dal ce partizan kroz neko vreme dovesti centra? Meni to ide na kurac jer je alibi prica kme kme oni imaju milione i mogu da se sprdaju Posebno kad dolazi od navijaca zvezde, koji su em u toj situaciji godinama, em su koliko pre 10dana tvrdili da je ovo najbolji zvezdin sastav ikad i da je samo nebo granica Ma jinxuje Nikodije, ne shvataj ovo ozbiljno. Dobar je Partizan, a imao je savrsen raspored da sa nizom pobeda uđe u sezonu. Naravno da se neće prošetati do trofeja u ABA u Eurocup, niko to ne očekuje, pa ni Nikodije.
ZokiAsov Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 Kaze limar da smo pod batom od 15.10, (Trinkijeri i Aleksej traze svoje pare) ali da su sporazumi postignuti i da ce ga uskoro skinuti.
Recommended Posts