pbg12345 Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 38 minutes ago, Nikodije said: ...čekajući prvu takmičarsku utakmicu kkp u ovoj sezoni... treba biti strpljiv očigledno. 11 minutes ago, Nikodije said: 14.11. u 19h je vaša premijera u ovoj sezoni. jesmo dobili obe prosle godine i jeste borac uvek favorit u hramu pored morave, ali nemojmo preterivati, ipak ce to biti takmicarska utakmica
Lord Stef Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 Morao sam da potrazim, Mur za sada sutira trojke 68%, 13/19 u oba takmicenja. ABA 6/11 i Eurocup 7/8. 1 1
Kreator Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 5 minutes ago, Lord Stef said: Morao sam da potrazim, Mur za sada sutira trojke 68%, 13/19 u oba takmicenja. ABA 6/11 i Eurocup 7/8. 1
copkillah Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 Kako je lepo kada svi ginu na terenu, bukvalno svi, niko ne daje ispod 100%. 1
Ted Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 https://www.instagram.com/p/CVjEJXSKiSn/?utm_source=ig_web_copy_link 3 1
Kreator Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 3 hours ago, Ted said: https://www.instagram.com/p/CVjEJXSKiSn/?utm_source=ig_web_copy_link Savo kao ozbiljan trener ne može da prođe ni kao vic. Amaterčina i neznalica.
Ted Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 (edited) 7 minutes ago, BlackGeorge said: Savo kao ozbiljan trener ne može da prođe ni kao vic. Amaterčina i neznalica. da ne potežemo sad tu temu na ovom topiku, a ja predlažem da je ne potežemo ni na drugom različita su nam mišljenja što je sasvim ok i poželjno. nije ovo sns već neformalno (u)druženje slobodnih građana ovo mi je naprosto bilo smešno kad sam video, pa sam zato podelio Edited October 28, 2021 by Ted
Kreator Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 (edited) Pa vidiš meni nije. Ovo ko je postavio je pre svega uvredio/la Željka O. Kao da je postavio/la : "Brzo, ko je bolji trener Filipovski (Savo) ili Džikić (Stanoje)?" Ispade da je Željko slepac koji ne vidi u drugim sportovima ko ima prosečno trenersko znanje a ko nema nikakvo. Edit : Prejako je da stavim Trinkijeri, ipak je Stanoje jedan običan, prosečan trener. Edited October 28, 2021 by BlackGeorge
BWA Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 Poređenje fudbalskih i košarkaških trenera je inače besmisleno. Fudbalski trener je strateg, uspostavlja hijerarhiju, dijeli uloge i nameće disciplinu i odgovornost u igri. Sa druge strane, njegov uticaj na sam tok utakmice je mizeran. Može promijeniti pozicije, eventualno pokušati sa izmjenama i tako to. Košarkaški trener uz sve gore pomenuto mora aktivno učestvovati u igri, reagovati izmjenama, tajmautima, mijenjati odbranu, birati akcije... Neuporedivo. 1 1
Ted Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 18 minutes ago, BlackGeorge said: Pa vidiš meni nije. Ovo ko je postavio je pre svega uvredio/la Željka O. Kao da je postavio/la : "Brzo, ko je bolji trener Filipovski (Savo) ili Džikić (Stanoje)?" Ispade da je Željko slepac koji ne vidi u drugim sportovima ko ima prosečno trenersko znanje a ko nema nikakvo. Edit : Prejako je da stavim Trinkijeri, ipak je Stanoje jedan običan, prosečan trener. mislim da previše ozbiljno shvataš sve ovo u svakom slučaju imaš izvinjenje sa moje strane ako sam te iznervirao. nije mi bila namera da bilo koga uznemiravam
Kreator Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 6 minutes ago, Ted said: mislim da previše ozbiljno shvataš sve ovo u svakom slučaju imaš izvinjenje sa moje strane ako sam te iznervirao. nije mi bila namera da bilo koga uznemiravam Ma opušteno. Nisi ti pravio taj klip. Samo me iznenađuje da i dalje postoje navijači koji prave to poredjenje pa još to stavljaju u usta da izgovara jedan genije kao što je Željko. 1
napadaj Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 Pa zezanje, mim, nikom nije ni na kraj pameti da bi Željko to zaista rekao.
copkillah Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 1 hour ago, BlackGeorge said: Ma opušteno. Nisi ti pravio taj klip. Samo me iznenađuje da i dalje postoje navijači koji prave to poredjenje pa još to stavljaju u usta da izgovara jedan genije kao što je Željko. odlična fora, ja sam se nasmejao nema potrebe to shvatati ozbiljno, još je smešnije što je Željko
Recommended Posts