Nikodije Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 nakon svih titula u karijeri da bude pomocnik makar i u nba? pa nema sanse. izgleda da ce stvarno u kkp, ostoja to vec reklamira. mada ostoja voli da reklamira sebe pre svega.
johan nagel Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 Изјавио је скоро да не жели да иде у Нба да буде помоћник што је легитиман став јер би то реално било деградирајуће за највећег европског тренера. Мислим да потцењујете његову тренерску величину а и само поређење његових резултата у последњих 10 година са Ласовим и Итудисовим ми је климаво, док су ова двојица тренирали Реал и Цска, Жељко је дошао у ону индијанштину од Фенера и подигао их на озбиљан ниво, направио стандардну топ 4 екипу, шампиона европе итд, ништа лошије од ове двојице рекао бих.
Joe D Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 mislim, posle 30 godina vodjenja najbogatijih klubova da vodi ostojin partizan. to ti zvuci logicno? sta god da odluci, bice nova situacija za njega.
napadaj Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 Sam je pre neki dan rekao da mu ne pada na pamet da ide u NBA.
omiljeni Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 ja pristajem da nas Robija preuzme. ako ništa drugo. barem nije bio na inauguraciji. za razliku od Radonje.
Nikodije Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 (edited) 6 minutes ago, Joe D said: mislim, posle 30 godina vodjenja najbogatijih klubova da vodi ostojin partizan. to ti zvuci logicno? sta god da odluci, bice nova situacija za njega. pa ne zvuci, verujem da je on dobro informisan o prilikama™ u ovdasnjoj kosarci, ne znam koliko mu se aka u privatnoj bokan-covic ligi, sa bokan-covic filijalama, sa bokan-covic sudijama... al mozda ga povede neko ludilo, ko zna. Edited June 19, 2021 by Nikodije
Lord Stef Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 Meni licno sama cinjenica da nas je Savic preuzeo daje nadu da ce ova sezona biti ozbiljnija od nekoliko prethodnih. Jos ovo sto nas Zoc lozi sa ovim wink wink nudge nudge izjavama...
Heaviside Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 28 minutes ago, johan nagel said: Изјавио је скоро да не жели да иде у Нба да буде помоћник што је легитиман став јер би то реално било деградирајуће за највећег европског тренера. Мислим да потцењујете његову тренерску величину а и само поређење његових резултата у последњих 10 година са Ласовим и Итудисовим ми је климаво, док су ова двојица тренирали Реал и Цска, Жељко је дошао у ону индијанштину од Фенера и подигао их на озбиљан ниво, направио стандардну топ 4 екипу, шампиона европе итд, ништа лошије од ове двојице рекао бих. Upravo tako - ništa lošije u najboljem slučaju. Nedovoljno da se oteraju dugodišnji treneri pod ugovorom koji su sa klubom osvajali Evroligu više puta i čije ekipe i dalje igraju dobro.
Nikodije Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 mozda robiju vide kao nekoga ko je u padu, zadnja sezona - dve u feneru nisu bile sjajne, cak i da se otvori mesto u nekom od tih velikih klubova nisam siguran da bi njega zvali.
goofs Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 Jbt leb sta ovde sve moze da se procita, cuj Bajern ne bi oterao Trinkija da moze Robiju da uzme, pa Pesic bi ga licno odvezao na aerodrom i strpao u avion. Zelimir da je hteo da vodi nekoga bio bi u EL klubu sada, i to dobrom EL klubu. S tim sto se posao ne trazi od danas do sutra, nego u nekom polugodisnjem periodu, a tokom njega se klima stolica mnogim trenerima. 3
*edited by mod Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 Bukvalno čitam i mislim da je neki inside joke koji sam propustio. Jadan Žoc, niko ga neće pa bi Ostoja da mu učini uslugu zbog starih zasluga...Sent from my GM1913 using Tapatalk
Heaviside Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 (edited) 59 minutes ago, goofs said: Jbt leb sta ovde sve moze da se procita, cuj Bajern ne bi oterao Trinkija da moze Robiju da uzme, pa Pesic bi ga licno odvezao na aerodrom i strpao u avion. Zelimir da je hteo da vodi nekoga bio bi u EL klubu sada, i to dobrom EL klubu. S tim sto se posao ne trazi od danas do sutra, nego u nekom polugodisnjem periodu, a tokom njega se klima stolica mnogim trenerima. Nije niko napisao da ga Bajern ne bi hteo, baš suprotno. Napisao sam da je Bajern jedini klub iz ovogodišnjih top8 u kome bi možda mogao da dobije posao ove godine. Opustite se, niko vam ne dira legendu, uostalom on je i naša legenda zbog reprezentacije, samo konstatujem da ovog leta najbolji klubovi ne traže trenera. Edited June 19, 2021 by Heaviside
copkillah Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 10 minutes ago, *edited by mod said: Bukvalno čitam i mislim da je neki inside joke koji sam propustio. Jadan Žoc, niko ga neće pa bi Ostoja da mu učini uslugu zbog starih zasluga... ... pod Vučićevim pritiskom
Joe D Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 stvarno biste mogli da probate da razumete o cemu se prica pre nego sto se latite tupavo sakasticnih komentara. niko nije rekao da zelimir ne moze da nadje posao, vec da si treneri u top klubovima imaju siguran posao. a ako ga zeli bajern, ko zapravo misli da bi njega jebeni bajern zanimao?
Recommended Posts