Jump to content

KK Partizan 2021/22

Featured Replies

ko je propustio meč protiv Splita..........nije puno propustio :)

• Replies 8.1k
  • Views 469.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• copkillah
    copkillah

• J.R. Cash
    J.R. Cash

Jebiga, braco, iskalcovase nas na kraju. Tokom cele serije su pogadjali velike suteve, svaka im cast na tome. Mi smo veliku sansu propustili na kraju druge cetvrtine, na poluvreme je moralo da se ode

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

na danšnji dan

Posted Images

Ko, šta?

On 29.9.2021. at 9:43, pbg12345 said:

niko nije prijavio da ste potpisali bodirogu juniora :D

Meni još bode oči ovih par utakmica da niko ne zna kršten blok da napravi. Isto jbte građenje pod košem:isuse:. Al dobro, to su stvari koje će da se utezu. 

Jel ide Murici u Kinu na kraju il je patka?

E da, što nije igrao danguba? A ako sam dobro video, ni trife nije bilo u drugom poluvremenu. Prikakilo mu se?

Trifa je amaterski ispao u odbrani i posle toga ga Žoc nije vraćao, vaspitno, a i da bi drilovao Glasa. Dve promašene otvorene trojke nemaju veze sa tim.

Što se Dange tiče, nije od koristi u ovakvim utakmicama jer je u napadu igrač manje, a kretnje u odbrani protiv slabijih ekipa, dok ne zagusti(a u Splitu nije), neka uče ovi slabiji defanzivci(Glas je tu i najgori, iskalkulisao je Željko tu sa Trifinom greškom koja mu se retko desi), a mogu više doprineti u napadu ako im je dan.  

Edited by Milošica

Izgleda da se Mozli definitivno vraća.

Pazario patike za 3 sezone..

1 hour ago, BWA said:

e, ako je ovo tačno, ulepšalo bi mi dan 

11 hours ago, Ted said:

ko je propustio meč protiv Splita..........nije puno propustio :)

Meni se svideo meč. Bio nešto zauzet pa sam odgledao na preskoke a sada ceo natenane. Skroz ok za nov, još zelen Partizan.

Jedino što mi se nije svidelo je što je hrvatski reporter pričao o onoj laži da je tim od 15 miliona evra. Više se veruje onom govnarku novinaru nego šta klub zvanično kaže.

E super za Mozlija ako je istina!👍

Edited by BlackGeorge

On 2.10.2021. at 15:38, BWA said:

Ipak ništa od toga? Ili se vraća?

Nema nigde vesti o njemu...

Sa druge strane, letonac negativan na pcr test. Možda već zaigra protiv futurine filijale:

https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1538677/Rodions-Kuruks-negativan-na-koronu.html

Edited by BlackGeorge

lepo za Kuruksa, jedva čekam da ga vidim

taj Derbi SC je, cenim, nešto tipa Zadar, Split........nije mogao bolji žreb da bude, s obzirom na sve. igramo prvo tri kola protiv ekipa gde nije ni bitno dal igraš kući il na strani. i koje će, može biti, na kraju i da zauzimaju poslednja tri mesta

ako im Čačak ne pokvari računicu :D

Edited by Ted

sc je bokanov fmptm

imaju izvesnog mageeja, boljeg šutera aba liga nije videla prži sa svih pozicija bez napora, ima čak i neki rekord ncaa kao trojkaš. al mu je to i jedino oruđe, sve ostalo je kao drvo da si postavio na teren

ma gej

taj neki gej, bokte

- ko vas je bre toliko napunio?

- Ma gej neki, jbg

11 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

sc je bokanov fmptm

imaju izvesnog mageeja, boljeg šutera aba liga nije videla prži sa svih pozicija bez napora, ima čak i neki rekord ncaa kao trojkaš. al mu je to i jedino oruđe, sve ostalo je kao drvo da si postavio na teren

A koj on. Akojon.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout