Ted Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 ko je propustio meč protiv Splita..........nije puno propustio
hooyadahoo Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Ko, šta? On 29.9.2021. at 9:43, pbg12345 said: niko nije prijavio da ste potpisali bodirogu juniora
hooyadahoo Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 Meni još bode oči ovih par utakmica da niko ne zna kršten blok da napravi. Isto jbte građenje pod košem. Al dobro, to su stvari koje će da se utezu. Jel ide Murici u Kinu na kraju il je patka?
hooyadahoo Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 E da, što nije igrao danguba? A ako sam dobro video, ni trife nije bilo u drugom poluvremenu. Prikakilo mu se?
Milošica Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 (edited) Trifa je amaterski ispao u odbrani i posle toga ga Žoc nije vraćao, vaspitno, a i da bi drilovao Glasa. Dve promašene otvorene trojke nemaju veze sa tim. Što se Dange tiče, nije od koristi u ovakvim utakmicama jer je u napadu igrač manje, a kretnje u odbrani protiv slabijih ekipa, dok ne zagusti(a u Splitu nije), neka uče ovi slabiji defanzivci(Glas je tu i najgori, iskalkulisao je Željko tu sa Trifinom greškom koja mu se retko desi), a mogu više doprineti u napadu ako im je dan. Edited October 2, 2021 by Milošica
Ted Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 1 hour ago, BWA said: Izgleda da se Mozli definitivno vraća. e, ako je ovo tačno, ulepšalo bi mi dan 1
Kreator Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 (edited) 11 hours ago, Ted said: ko je propustio meč protiv Splita..........nije puno propustio Meni se svideo meč. Bio nešto zauzet pa sam odgledao na preskoke a sada ceo natenane. Skroz ok za nov, još zelen Partizan. Jedino što mi se nije svidelo je što je hrvatski reporter pričao o onoj laži da je tim od 15 miliona evra. Više se veruje onom govnarku novinaru nego šta klub zvanično kaže. E super za Mozlija ako je istina!👍 Edited October 2, 2021 by BlackGeorge 1
Kreator Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 (edited) On 2.10.2021. at 15:38, BWA said: Izgleda da se Mozli definitivno vraća. Ipak ništa od toga? Ili se vraća? Nema nigde vesti o njemu... Sa druge strane, letonac negativan na pcr test. Možda već zaigra protiv futurine filijale: https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1538677/Rodions-Kuruks-negativan-na-koronu.html Edited October 5, 2021 by BlackGeorge
Ted Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 (edited) lepo za Kuruksa, jedva čekam da ga vidim taj Derbi SC je, cenim, nešto tipa Zadar, Split........nije mogao bolji žreb da bude, s obzirom na sve. igramo prvo tri kola protiv ekipa gde nije ni bitno dal igraš kući il na strani. i koje će, može biti, na kraju i da zauzimaju poslednja tri mesta ako im Čačak ne pokvari računicu Edited October 5, 2021 by Ted
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 sc je bokanov fmptm imaju izvesnog mageeja, boljeg šutera aba liga nije videla prži sa svih pozicija bez napora, ima čak i neki rekord ncaa kao trojkaš. al mu je to i jedino oruđe, sve ostalo je kao drvo da si postavio na teren
Filozof manijak Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 - ko vas je bre toliko napunio? - Ma gej neki, jbg 1
hooyadahoo Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: sc je bokanov fmptm imaju izvesnog mageeja, boljeg šutera aba liga nije videla prži sa svih pozicija bez napora, ima čak i neki rekord ncaa kao trojkaš. al mu je to i jedino oruđe, sve ostalo je kao drvo da si postavio na teren A koj on. Akojon.
Recommended Posts