Bogotac Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 2 minutes ago, garmonbozia said: Tako ce biti u hali cele godine
Mark Rothko Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Zagor na 5 je vrhunski specijal. Mali Madar bomba. Šampion Evrope, kažete. Bez prvog centra, Smajlija i Avramovića. 1
garmonbozia Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 A oni bez Simona i Larkina. Svakako lepa utakmica. Debili na tribinama zamalo da pokvare sve.
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 zagor pokidao lepo je uvek da dobiješ prvaka evrope, pa i u prijateljskoj. odličan boost za početak sezone 2
Tresko Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Ona grupa plaćenčkih smradova na tribini zamalo da pokvare slavlje. Na kraju lepo ispade, Novica se oprostio kako treba. 1
Tresko Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Ma ne. Oni sa severa kojima je zaposlenje da kao navijaju za Partizan, i ne daju da se skandira Vučiću su gadjali navijače Partizana. Pa ih je valjda posle skoro cela arena napala.
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 2 minutes ago, hooyadahoo said: Ko koga gađa? 2 navijačke grupe? Spoiler
hooyadahoo Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 3 minutes ago, Tresko said: Ma ne. Oni sa severa kojima je zaposlenje da kao navijaju za Partizan, i ne daju da se skandira Vučiću su gadjali navijače Partizana. Pa ih je valjda posle skoro cela arena napala. jel to zajebancija? mislim da ih neko zaposljava.
ZokiAsov Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Hvala Novici za sve, kad je uzeo mikrofon videlo se da ga emocije bas cepaju. Sam mec pravi prijateljski, simultanka radeta zagorca protiv prvaka evrope.
MiddleClass Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Cigani placenici Jbt, umjesto da uzivate u spektaklu vi o nama... 3
Milošica Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 (edited) 6 minutes ago, MiddleClass said: Cigani placenici Jbt, umjesto da uzivate u spektaklu vi o nama... Ne znam da li si svestan koliko je ovo boldovano bezobrazno. Ma i generalno post. 90% komentara ljudi koji ne pišu po portalima ima negativno mišljenje o tome na ovakvoj utakmici, pusti nas odavde. Ovakvi postovi se otprilike pišu na komentarima na portalima. Edited September 16, 2021 by Milošica
theanswer Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Krenula je bila tuča na jugu, pa se cela hala okrenula protiv njih. Ne znam zašto je bila tuča. Nije zbog skandiranja jer ga nije ni bilo do tad. Neverovatno kako su ih svi poklopili do kraja utakmice.
Mark Rothko Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Mnogo emocija i zbog Dude, a u Areni i Dule i Željko. Došli i Šuput, Vraneš, Kecman... Ovo se moralo dobiti. Strašna utakmica. Plaćenici ipak nisu dobili put za Kipar već su poslati ovde da prave sranja. Lepu su prozivku dobili od publike kao i govno sa Andrićevog venca. Jesu li ga prozivali i na Rajku ili je bilo standardno u sebi? 3
Recommended Posts