Banjo Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 3 minutes ago, Ivo Petović said: Ne bih stavljao pare na te rezultate da sam na tvom mestu. Mi igramo bez Dobrica, Vajta, prvog centra i eventualno Jovica. Ja sam spreman da ulozim nesto simbolicno da smo ove sezone ispred Fenera, tipa od 10-20e pa do 100max.. Vise od toga ne mogu. Mi smo oprali Bajernu u Minhenu sa Trankijerijem, a da vola nismo mogli da ubodemo, na hrkljus. Pao 40 razlike.
Jimmy Kowalski Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 15 minutes ago, Ivo Petović said: Pa i pitao sam specifično za njega, pošto se dobro sećam da je bio vrlo upotrebljiv kod Radonjića (a sumnjam da pored Pantera, Madara, Lideja, Smajlagića i još par njih, spada u grupu gore pomenutih 4-5 igrača). Moj komentar (s izuzetkom utiska oko odnosa Zeljka i Saleta) je sublimacija komentara navijaca na netu. Ono kad i za ovakav tim koji je sastavio Zoc se kuka onoliko jer smo eto deklasirani u pripremnoj utakmici. I za Dangubu nema mesta u sampionskom Partizanu i najupotrebljivi bi bio da sedi pored Tegija. Sto se mene licno tice, sa ogranicenom minutazom i da radi iskljucivo ono sto zna i ne pokusava da sam nesto improvizuje u napadu, moze da bude sasvim upotrebljiv.
Tresko Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 4 minutes ago, Banjo said: Mi smo oprali Bajernu u Minhenu Šta ste im oprali? Posteljinu, donji veš? Ovo je tema KK Partizan. To gde ste vi i kome i šta prali nas baš zabole.
Tresko Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Moj komentar (s izuzetkom utiska oko odnosa Zeljka i Saleta) je sublimacija komentara navijaca na netu. Ono kad i za ovakav tim koji je sastavio Zoc se kuka onoliko jer smo eto deklasirani u pripremnoj utakmici. I za Dangubu nema mesta u sampionskom Partizanu i najupotrebljivi bi bio da sedi pored Tegija. Sto se mene licno tice, sa ogranicenom minutazom i da radi iskljucivo ono sto zna i ne pokusava da sam nesto improvizuje u napadu, moze da bude sasvim upotrebljiv. E, baš je bilo upadljivo taj hladni odnos izmedju Žoca i Saleta, maltene su se jedva pozdravili, Žoc ga nije ni pogledao kad mu je pružio ruku.
Banjo Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 1 minute ago, Tresko said: Šta ste im oprali? Posteljinu, donji veš? Ovo je tema KK Partizan. To gde ste vi i kome i šta prali nas baš zabole. Polako sinovac, svaka cast, ne zelim nikakvu kavgu
goofs Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Sto je hladan odnos izmedju trenera, prvi put za to cujem?
Ivo Petović Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Moj komentar (s izuzetkom utiska oko odnosa Zeljka i Saleta) je sublimacija komentara navijaca na netu. Ono kad i za ovakav tim koji je sastavio Zoc se kuka onoliko jer smo eto deklasirani u pripremnoj utakmici. I za Dangubu nema mesta u sampionskom Partizanu i najupotrebljivi bi bio da sedi pored Tegija. Ah, ok, po tom pitanju navijači Zvezde su mnogo gori.
theanswer Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 1 hour ago, Banjo said: Drugar, Zvezda je ove sezone bolja od Fenera. Bicemo sigurno bolje plasirani od njih u EL.. uostalom prvo kolo igramo sa njima pa ces videti kako ce da se provedu. Kao bosi po trnju Ajde se kladimo da nećete, biraj u koliko
BWA Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 4 minutes ago, Ivo Petović said: Ah, ok, po tom pitanju navijači Zvezde su mnogo gori. Mrtva je trka.
Banjo Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 1 minute ago, theanswer said: Ajde se kladimo da nećete, biraj u koliko 20e pa nek crkne tvor nije neka para i za toliko niko nece da se sramoti a opklada ce imati svoju poentu. primljen si momce, kvota je 2
theanswer Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Just now, Banjo said: 20e pa nek crkne tvor nije neka para i za toliko niko nece da se sramoti a opklada ce imati svoju poentu. primljen si momce, kvota je 2 Dogovoreno.
Ratamahatta Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 4 minutes ago, theanswer said: Ajde se kladimo da nećete, biraj u koliko Mi standardno 9. oni 10. Dodajem jos 20 marona da Celavi nece docekati prolece tamo.
Banjo Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 3 minutes ago, theanswer said: Dogovoreno. Izvini, cisto da budemo precizni.. sad videh da sam pisao da cemo ih oprati prvo kolo u gostima. Nije da ne verujem u dvojku, ali kvota na Zvezdu u tom mecu je 6,3, pa je blesavo da ja tebe sad primim na kvotu 2. Nadam se da opklada vazi ko ce biti bolje plasiran na tabeli u EL?
Ivo Petović Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 12 minutes ago, BWA said: Mrtva je trka. Gori su, veruj mi...minut čitanja komentara navijača Zvezde tokom utakmice, obara IQ za 10 poena.
Recommended Posts