Tresko Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Koliko je glup Dangubić, to je čudo jedno.
Tresko Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Trifunović će izgleda da završi tamo gde i treba u KK Dunav Banovci. A mogao bi i Dangubić da mu se pridruži.
theanswer Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Dopuštamo previše otvorenih trojki za moj ukus ali sve ostalo je bombona za ovaj deo. Izraelac će da bude igračina, daj Bože da ga zadržimo što duže. Jako inteligentan za svoje godine
April Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Ju šta im uradismo, brukaJedino Ledej prilično precenjen i Miletić realno ovde nema šta da traži; svi ostali pokidaše, Smailagić, Dangubić i Madar posebnoSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 +aleksa avramović bar ono što sam gledao
Milošica Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 (edited) 4 minutes ago, April said: Ju šta im uradismo, bruka Jedino Ledej prilično precenjen i Miletić realno ovde nema šta da traži; svi ostali pokidaše, Smailagić, Dangubić i Madar posebno Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Ne gledam utakmicu ali mislim da ti ostavlja takav utisak zato što nije atraktivan. Zapravo je neverovatno koristan igrač velike košarkaške inteligencije. Tip igrača koji je blago za svaki tim koji puca na titule i vredi ga platiti mnogo. Edited September 11, 2021 by Milošica 1
theanswer Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 6 minutes ago, April said: Ju šta im uradismo, bruka Jedino Ledej prilično precenjen i Miletić realno ovde nema šta da traži; svi ostali pokidaše, Smailagić, Dangubić i Madar posebno Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Ne kontam kako možeš da imaš ovaj utisak, čovek je igrač
April Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Ne kontam kako možeš da imaš ovaj utisak, čovek je igrač Stvarno nisam rekao da nije, pročitaj.Nego je najavljen kao osmo svetsko čudo, a ja to ne vidim.Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
April Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Grega mora da ostane!Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk 1
Tresko Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Morao bi da ispadne iz tima Trifunović, i da umesto njega igra Glas.
April Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Imamo problem na petici, definitivno. Da se izvinimo Mozliju, ako smo ga uvrediliSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Recommended Posts