theanswer Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 18 minutes ago, Banjo said: Krece repriza na SK 2 Uživaj dok možeš. 3
Ted Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 (edited) 10 hours ago, copkillah said: Nadam se da se niko od vas nije OZBILJNO nervirao dok je gledao ja nisam ni mogao da gledam, osim 10-ak minuta, a sigurno se ne bih nervirao ni da sam mogao da gledam....bitno je da se skupe i da rade i da izostanu ozbiljnije povrede....ostalo će da ide svojim tokom Edited September 2, 2021 by Ted
Filozof manijak Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 9 hours ago, Banjo said: Krece repriza na SK 2 Ko rano kukuriče, rano se i usere
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 39 minutes ago, Ted said: ja nisam ni mogao da gledam, osim 10-ak minuta, a sigurno se ne bih nervirao ni da sam mogao da gledam....bitno je da se skupe i da rade i da izostanu ozbiljnije povrede....ostalo će da ide svojim tokom nada umire poslednja, a da si gledao i vere bi bilo manje
Tresko Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 5 hours ago, Filozof manijak said: Ko rano kukuriče, rano se i usere Ih, pa Bendžo je ulitan od glave do pete.
Jozef K. Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Izgleda da je budžet duplo veći od javno objavljenog 1
Milošica Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Pazi, Željko + trenutni tim je svakako 5.5 miliona maksimum, ali računajući novog centra, ostatak stručnog štaba i sve što čini budžet kluba, najrealnije je nekih 9 miliona, koja stotina hiljada više/manje.
harper lee Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 4 minutes ago, Milošica said: Pazi, Željko + trenutni tim je svakako 5.5 miliona maksimum, ali računajući novog centra, ostatak stručnog štaba i sve što čini budžet kluba, najrealnije je nekih 9 miliona, koja stotina hiljada više/manje. Bilo bi divno kad bi kompletan budzet bile plate prvih 12 igraca tima ali avaj, to je obicno nekih 60-70% budzeta, u zavisnosti od ambicija kluba i organizacije. Plate zaposlenih u klubu, putovanja, iznajmljivanje hala za treninge i utakmice, organizacija utakmica i tako dalje.
Milošica Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 (edited) Pročitao si moj post do trećeg zareza Edited September 2, 2021 by Milošica
harper lee Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 1 minute ago, Milošica said: Pročitao si moj post do trećeg zareza Ima i toga. 1
ZokiAsov Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 50 minutes ago, Jozef K. said: Izgleda da je budžet duplo veći od javno objavljenog Smanjuju mamu im jebem. Prvo je bio 15
goofs Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Kakvi bocni udari, nisam to ocekivao od zapadnih nam susjeda
Recommended Posts