April Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Aca Petrović je takav luzerEtalonSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Mark Rothko Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Ne mogu nam ništa... https://nova.rs/sport/kosarka/bivsi-kosarkas-partizana-pokazao-carstvo-marihuane-od-kog-danas-zaradjuje-video/ 1
אַף אֶחָד Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 13 minutes ago, Mark Rothko said: Ne mogu nam ništa... https://nova.rs/sport/kosarka/bivsi-kosarkas-partizana-pokazao-carstvo-marihuane-od-kog-danas-zaradjuje-video/ Ahahahaa kakav lik. Kako su talibani preuzeli Avganistan, mozda sad i Pakistan resi da pomogne jugoslovenskom, nesvrstanom, skoro pa imenjaku.
ZokiAsov Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Ne znam kako ovu opatiju nije sramota da u ovakvoj sali ugosti evropske prvake
Kreator Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 (edited) Naši dresovi : "Zlatni papagaj, tata plaća sve račune, Zlatni papagaj, jer mi smo snobovi." Edited September 1, 2021 by BlackGeorge 2
kud u maglu Simoviću Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 4 minutes ago, ZokiAsov said: Ne znam kako ovu opatiju nije sramota da u ovakvoj sali ugosti evropske prvake oš franjo tuđman 1 1
ZokiAsov Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 4 minutes ago, BlackGeorge said: Naši dresovi : "Zlatni papagaj, tata plaća sve račune, Zlatni pspagaj, jer mi smo snobovi." Au sto je gadno ovo tozla oko vrata
Kreator Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 3 minutes ago, ZokiAsov said: Au sto je gadno ovo tozla oko vrata A i ovo ispod dupeta isto. Kao tange da nose preko šorca.
Tresko Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Kakva je panjina ovaj Miletić, kuku. Čovek napada LeDay-a i lakta ga pod košem. Nije mi jasno zašto ga je zadržao Žoc.
Kreator Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 (edited) 2 minutes ago, Tresko said: Kakva je panjina ovaj Miletić, kuku. Čovek napada LeDay-a i lakta ga pod košem. Nije mi jasno zašto ga je zadržao Žoc. Zato što je domaći. Serem im se u domaće. Domaći po svaku cenu pa makar bio i krš. Edited September 1, 2021 by BlackGeorge
ZokiAsov Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Nista ovo ne valja. Zali boze 5 miliona za robiju, ovako smo mogli i pod mutom nikolicem da prangijamo trojke i masimo
Kreator Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Stepanović. Kakav dreš od igrača. Ali je domaći, plava krv....
kud u maglu Simoviću Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 kk čajetina nam je mera e moj branko gde si ti sprcao onolike milone
Recommended Posts