Jump to content
IGNORED

FK Partiza 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

Jeste Natho katastrofalan u Evropi vec 2 sezone, ali nije on kriv, godine su uzele svoje. I jeste Jojic bio bolji juce. Obojica su da ulaze kao rezerve i to za Ligu Konferencija da ne pricamo za neka bolja takmicenja. Za JSL blato su naravno vise nego dobri.

Za ovu sliku gore je sve jasno i komentar nije potreban, sve potpuno jasno.

Meni nas tim i trener sve vise lice na Elwooda i Jake-a, Blues Brothers... svi su protiv njih a oni se uzdaju u Boziju ruku... proslo je protiv Socija (niko ne zna kako) sada ponovo... juce realan rez 2:0 ili 3:0 i siguran sam da su portugalci nezadovoljni i ljuti jer su hteli da zavrse posao kod kuce a sad ce morati da se znoje u Bgd-u koliko toliko....

E da Holender je ipak limitiran igrac nazalost... Popovicu nista ne zameram on je dete.... ali Vujacic koji je da bude rezerva nam je prvi stoper, a igra sa jbte Sanicaninom... Sanicanin vidi se iz aviona da je zalutao na teren... Blues Brothers... Everybody... need somebody... to Love... love love... :whistle:

• +1 2
Posted

Zbog ovakvih postoji izraz govnjiva motka 

• +1 4
Posted

Pomažu arapska braća. Ode Carlos Jr.

• +1 1
Posted

Zezas? Odličan je bio protiv nas, ne bih se bunio ni da vidim Moritu ili onu 10ku kod nas, usta im se iskenjam, upravi ovoj lopovskoj.

Procicemo nekako i opet će dobiti kredibilitet, na mufte. 

Natho po meni jeste tanak u Evropi, znaju da ga markiraju, Holender je užasan a mislio sam da je bolji na krilu.

• +1 1
Posted
1 hour ago, *edited by mod said:

Pomažu arapska braća. Ode Carlos Jr.

Neverovatno. Sto kaze Azdaja ovi iz uprave vise srece nego pameti. Odlican je ovo igrac bas pravi centafor, brz jak opasan....

Inace vidim da sam bio u pravu njihiv trener se vajka sto nisu dobili ubedljivije.... a avica i vepar preradjeni daju optimisticke izjave.. Blues B

Posted

jel taj karloj žunior već otišao? neće igrati revanš? pa prenesi celu vest, sve te jebalo :D

no, suma sumarum je da ser šamroku ne zameram ništa za sinoć, izvukao je šta je mogao iz tog tima. 

• +1 1
Posted
1 hour ago, Azdaja said:

Zezas? Odličan je bio protiv nas, ne bih se bunio ni da vidim Moritu ili onu 10ku kod nas, usta im se iskenjam, upravi ovoj lopovskoj.

Procicemo nekako i opet će dobiti kredibilitet, na mufte. 

Natho po meni jeste tanak u Evropi, znaju da ga markiraju, Holender je užasan a mislio sam da je bolji na krilu.

Morita ako okrene zemljaka ne da neće doći kod nas nego će i revanš da zaobiđe...

• +1 1
Posted

Ne vjerujem dok ga ne vidim sa Al Šababovim šalom.

Posted

jab iskoristio kolubaru za uvežbavanje nove taktike i akcija protiv santa klare inače je ne bih ni igrao

Posted

Ali avaj posto su igraci crkli od 5,5 h leta do atlantide :happy: pa su igrali tamo po vlaznom teskom vazduhu, da bi odmah po kraju meca nakon tusiranja trcali na aerodrom, znaci nista masaze i oporavak, umesto toga su se grcili u avionu u povratku do zore u petak

- dakle ili ce ser samrok da izvede drugi tim ili ce prvotimci da ispuste dusu do 20 min

- bolje da su odlozili ili makar pomerili za ponedeljak

Posted

Igraće Jojić sigurno, on ionako ispusti dušu već posle izlaska na teren i pozdrava sa sudijom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...