Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partiza 2021/22

Featured Replies

za 10 pocinje denver

• Replies 5.9k
  • Views 308.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo, nije me mrzelo. Tačnije, jeste me mrzelo da odradim baš sve po tvojoj projektnoj dokumentaciji, tako da nisam zagledao u trenutne ugovore, zdravstvene biltene i dužničko-poverilačke odnose, već s

• I dok 2021. godina vene, dižem čašu dobrog viskija u vaše ime, moji grobarski saborci, i želim pre svega da vam se zahvalim jer smo zajedno na ovom topiću srčanili, navijali, bodrili, voleli klub crno

• Rusi kad su videli da Stanoje u 118 menja golmane samo im je glavi odzvanjala misao "jebote kakav je to golman sto ga sad uvodi garant skida penale ko lud" i tu smo dobili mec Genije psiholoskog rata

Posted Images

Daj da izjednačimo ovo sranje. nisu zaslužili pobedu.

Idi bre Urosevicu u kurac. Dakle, u revansu bez jedinog pouzdanog igraca u poslednjoj liniji.

Lutovac uspešno prekida napad Partizana i blokira Sumu.

25 minutes ago, James Marshall said:

Batica startuje sa oba đona :huh:

Na Rikarda? Ne znam kako je ono pravilima dozvoljeno...

Ovo nam je bila najgora partija ove sezone i prvi poraz. Bice bolje u Beogradu za nedelju dana. Dobijamo i prolazimo.

Amateri sa arene...

Kako smo se nadali, dobro smo se udali. Uz ser samroka, povrede i sns upravu, jos uvek smo u igri za Kup Lepe Brene. 

Ajmo, uz huk sa istoka i zapada!

6 hours ago, Њујоркер said:

Ne bi me cudilo da je istina...

Lola je platio put i zato je morao da igra.

Kakav kontrast u odnosu na Soči. Totalno drugačiji protivnik kao i suprotni kraj evrope. Valjda će se oporaviti makar Zdjelar i Jović. Sa njima samo smo sasvim druga ekipa. Holander i Jojić neupotrebljivi, Stanojeviću zameram što je držao Jojića do kraja. Lola je bio upotrebljiviji od Jojića sramote. 

Rezultat je ok koliko lose e ovo izgledalo. Jesmo imali onu ogromnu sansu, ali su po igri oni bili blizi trecem nego mi drugom. Mislim da imamo solidne sanse da ih izbacimo na o-ruk na JNA, pogotovo ako se oporavi par igraca.

Jojic na 6 i Natho na 10 moze da funkcionise u domacoj ligi. Dobijes bolji protok lopte i Cerkezov genijalan pas da pocepa bunker. Ali u ozbiljnim utakmicama to ne ide. Gubis strukturu tima, trcanje i cvrstinu u sredini. Kod drugog gola Jojic je rano ostao iza lopte, Scekic je morao da koriguje i onda se onaj odbitak ko za kurac odbio tamo odakle je Scekic dosao, a Zeka naravno laganim trkom nije stigao da popuni taj prostor. Verovatno je i Lazar mogao vise da se iscima tu.

bolje da sam spavao nego što sam gledao ovo djubre....nisam optimista, veće šanse za prolazak imaju Portugalci 

Ako bude kao u prvom poluvremenu, da se pošteno pakujemo jer nismo za grupe čak ni LK a ako bude malo bolje nego u drugom uz pomoć publike (ako nas ne kazne za mladićovanje) se mogu proći.

Ali, na koju foru onaj start za Rikarda nije za direktan crveni karton i penal, to mi nije jasno. Sudija nije ni trepnuo.

Prolazimo rutinski na penale.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.