Kreator Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Daj da izjednačimo ovo sranje. nisu zaslužili pobedu.
J.R. Cash Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Idi bre Urosevicu u kurac. Dakle, u revansu bez jedinog pouzdanog igraca u poslednjoj liniji. 1
Tresko Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Lutovac uspešno prekida napad Partizana i blokira Sumu.
MiddleClass Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 25 minutes ago, James Marshall said: Batica startuje sa oba đona Na Rikarda? Ne znam kako je ono pravilima dozvoljeno...
San Epifanio Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Ovo nam je bila najgora partija ove sezone i prvi poraz. Bice bolje u Beogradu za nedelju dana. Dobijamo i prolazimo. 3
Њујоркер Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Kako smo se nadali, dobro smo se udali. Uz ser samroka, povrede i sns upravu, jos uvek smo u igri za Kup Lepe Brene. Ajmo, uz huk sa istoka i zapada! 1
MiddleClass Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 6 hours ago, Њујоркер said: Ne bi me cudilo da je istina... Lola je platio put i zato je morao da igra. 1
Kreator Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Kakav kontrast u odnosu na Soči. Totalno drugačiji protivnik kao i suprotni kraj evrope. Valjda će se oporaviti makar Zdjelar i Jović. Sa njima samo smo sasvim druga ekipa. Holander i Jojić neupotrebljivi, Stanojeviću zameram što je držao Jojića do kraja. Lola je bio upotrebljiviji od Jojića sramote.
J.R. Cash Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Rezultat je ok koliko lose e ovo izgledalo. Jesmo imali onu ogromnu sansu, ali su po igri oni bili blizi trecem nego mi drugom. Mislim da imamo solidne sanse da ih izbacimo na o-ruk na JNA, pogotovo ako se oporavi par igraca. Jojic na 6 i Natho na 10 moze da funkcionise u domacoj ligi. Dobijes bolji protok lopte i Cerkezov genijalan pas da pocepa bunker. Ali u ozbiljnim utakmicama to ne ide. Gubis strukturu tima, trcanje i cvrstinu u sredini. Kod drugog gola Jojic je rano ostao iza lopte, Scekic je morao da koriguje i onda se onaj odbitak ko za kurac odbio tamo odakle je Scekic dosao, a Zeka naravno laganim trkom nije stigao da popuni taj prostor. Verovatno je i Lazar mogao vise da se iscima tu. 1
Ted Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 bolje da sam spavao nego što sam gledao ovo djubre....nisam optimista, veće šanse za prolazak imaju Portugalci 2
*edited by mod Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Ako bude kao u prvom poluvremenu, da se pošteno pakujemo jer nismo za grupe čak ni LK a ako bude malo bolje nego u drugom uz pomoć publike (ako nas ne kazne za mladićovanje) se mogu proći.
Tresko Posted August 19, 2021 Posted August 19, 2021 Ali, na koju foru onaj start za Rikarda nije za direktan crveni karton i penal, to mi nije jasno. Sudija nije ni trepnuo.
Recommended Posts