Jump to content
IGNORED

FK Partiza 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, twisted said:

fejsa nije igrao jer je dogovor bio da mu uplate novce pre nego počne igrati...

Bukvalno mi je ovo iz kategorije njuz vesti, a najveća tragedija FKP je što niko od nas ne može sa sigurnošću da je otpiše kao zajebanciju. :sad:

Posted
On 23.5.2022. at 3:00, Filozof manijak said:

Zvezda je bolja od drugih zato što ne bude kažnjena za sijaset promašaja, već može komotno da promašuje sa dovođenjem igrača, dok ne ubode zgoditak, to je suština.

Sustina je to sto je Partizanov kapiten postigao manje golova u prvenstvu od Zvezdinog kapitena.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
9 hours ago, Dimitrije said:

Sustina je to sto je Partizanov kapiten postigao manje golova u prvenstvu od Zvezdinog kapitena.

postigao je manje golova i od Borjana :D

• Haha 1
Posted

Pazi kad ga stavi danas ni kriv ni duzan. :laugh: Nerealno je da ima nulu. 

Posted

Šmrčo ladno psuje sudiji majku i jebe mu sve po spisku, a sudija ne sme ni da ga pogleda. Jebote kako su se osilili vučićevci, nedodirljivi.

Posted

Rastavili smo ih na sastavne delove al dzabe kad nema ko da ga cusne preko linije

• +1 1
Posted

Par prilika, ali smo mega kilavi u završnici. Holander težak baksuz, pao gol čim je ušao umesto Jevtovića.

Posted (edited)

Kakvo je žitko govno onaj Miljković. Gledam sad ponovo onaj šut sa pet metara je šutnuo po zemlji i to se jedva lopta dokotrljala do gola. Dok se lopta kotrljala ka gol liniji, pet njihovih je dotrčalo sa centra i stalo na gol liniju, a Džiberjan je otišao iza gola da popije vodu i vratio se da uhvati loptu.

No, najvažnije od svega je da igra Jojić, jebo on Smrdoju mater.

Edited by Tresko
  • +1 1
Posted

ulazi lutovac da preokrene rezultat.

vidim već biće kako sam tedu rekao danas

Posted

hahaha čitam da je Miljkon bio u 100% šansi. mogu misliti kakvu je sablazan, strah i prepast to izazvalo kod njega. ko je bio asistent? treba Miljkon da ga tuži za neku nematerijalnu štetu.

@twisted rekao si 2-0, al jbg. mi ovo okrecemo i dobijamo. 

i Stanoje je ispao fer, ostavio najboljeg igrača na klupi. mislim, glupo bi bilo da ih pocepamo odmah pa se posle smaramo u drugom poluvremenu 

• +1 1
Posted

koliko je suma protiv cigana bio bitniji nego svi ostali zajedno, to nije normalno

• +1 4
Posted

@Ted primam zasluge za ovaj pogodak uroševića

:fantom:

Posted

kako se smorio ovaj komentator sto je partizan dao gol... :laugh:

• Haha 2
Posted

Urošević :kecman:

Posted

eto Natha eto gola 

ajmo dalje 

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...