ZokiAsov Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 Nek im lola podeli samare i nek sudac svira kraj utakmice. Ovi ionako nisu dosli da igraju lopte
Ted Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 Nišlije su baš naložene.....ne znam šta hoce, možda igraju za plasman u Evropu. mada ne znam ni čemu se tu nadaju sa Kasalicom, osim da ispadnu odmah
kud u maglu Simoviću Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 6 minutes ago, ZokiAsov said: Ovi ionako nisu dosli da igraju lopte +milion msm onoliko se buniti, a penal u rangu vidić/kuzmanović iz afrike iđe veze al ih je objektivna beogradska publika prozrela
Dimitrije Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 Cestitke Partizanu na tome sto su do samog kraja bili odlican rival Zvezdi. Da je Partizan osvojio sampionat, bilo bi mi zao ali ne bi bilo nezasluzeno. 1
Ted Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 hvala sa ovakvom upravom "biti odličan rival" je plafon. tako da nam je i naredne sezone plafon isti. bićemo drugi, treći ne možemo biti, a ni prvi. tako da će biti prilično dosadno. a nova sezona koliko shvatam, počinje za mesec dana, pa barem nećemo morati dugo da čekamo. to jest nadamo se da će neko stići, a znamo da neće. ili otići, a znamo da neće. naš topik za sledeću sezonu može da ide pod nazivom "Mrtvo more"
Rumpelstiltskin Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 +milion msm onoliko se buniti, a penal u rangu vidić/kuzmanović iz afrike iđe veze al ih je objektivna beogradska publika prozrelaZa penal se bunili ko i svi fudbaleri koji su podrazumevajući mediokriteti. Bunjenje je bilo zbog crveni karton, verovatno Arsa mnogo gadno napsovao sudiju ... Koji se ruku na srce malo pogubio u tom delu utakmice.Sve u svemu, čestitke na srebrnoj medalji.Sent from my MI 6 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 da, sudija je bio pogubljen od samog početka. malo se pribrao kad je podelio kartone klupi u ling longu imaju dvojica sudija* da znaju da sude, ostali su u rangu fudbala koji se igra *među njima nije mocatm
Dimitrije Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 28 minutes ago, Ted said: hvala sa ovakvom upravom "biti odličan rival" je plafon. tako da nam je i naredne sezone plafon isti. bićemo drugi, treći ne možemo biti, a ni prvi. tako da će biti prilično dosadno. a nova sezona koliko shvatam, počinje za mesec dana, pa barem nećemo morati dugo da čekamo. to jest nadamo se da će neko stići, a znamo da neće. ili otići, a znamo da neće. naš topik za sledeću sezonu može da ide pod nazivom "Mrtvo more" Bitno je da klub zadrzi Stanojevica i kljucne igrace (Gomes, Nathko, Zdjelar) radi kontinuiteta i da doveede jos nekoliko pojacanja koji ce odmah da konkurisu za mesto u startnoj postavi. Uprava je manje vazna. Voleo bih da se ostvari ovo sto sam rekao tako da se ponovo "nosiomo letnji dan do podne" do samog kraja sezone. Strasno mrzim titule sa bodovnom razlikom od 10+. Ovo je bila sezona za primer jer su se najbolji klubovi smenjivali na vodecoj poziciji. Steta sto ostatak klubova nema ambicije osm da opstane u Super-ligi i da proda ponekog talentovanog igraca. 1
Ted Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 (edited) 32 minutes ago, Dimitrije said: Bitno je da klub zadrzi Stanojevica i kljucne igrace (Gomes, Nathko, Zdjelar) radi kontinuiteta i da doveede jos nekoliko pojacanja koji ce odmah da konkurisu za mesto u startnoj postavi. Uprava je manje vazna. Voleo bih da se ostvari ovo sto sam rekao tako da se ponovo "nosiomo letnji dan do podne" do samog kraja sezone. Strasno mrzim titule sa bodovnom razlikom od 10+. Ovo je bila sezona za primer jer su se najbolji klubovi smenjivali na vodecoj poziciji. Steta sto ostatak klubova nema ambicije osm da opstane u Super-ligi i da proda ponekog talentovanog igraca. jedan od problema je upravo u tome što uprava faktički tera trenere. kad odu onda naravno kuka kako su sve učinili da ostane. moguće da će tako biti i ovaj put. mada sad nema vremena da se puno naganjaju, nove sezona samo što nije. Partizan mora da se reši velike grupe potpuno beskorisnih igrača, a u isto vreme da se pojača značajno. mi sad ovo pričamo u budućem vremenu, ali ako u vremenu prošlom nijie urađena priprema za tako nešto (a je mislim da nije) onda ništa naročito ne treba ni očekivati. naprosto neće biti dovoljno vremena da učini što se mora. moja pretpostavka je, voleo bih da grešim, da će Partizan naredne sezone, u najbolljem slučaju, biti na nivou ovog sada. što će biti dovoljno da se ostvare rezultati iz ove sezone. kod kuće. u Evropi ne, ako budemo kojim slučaujem igrali grupu LE, to nema šanse da se prođe. ako završimo u KL, moguće je i proleće. Edited May 22, 2022 by Ted
Filozof manijak Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 Bićemo slabiji, ne zavaravajte se. Smeška nam se žešća ekonomska kriza, neće baš biti para za razbacivanje na ružnijeg blizanca. 1
Nikodije Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 Kakav je bog ovaj Dimitrije. On je i dalje u nekoj 1967-oj godini, potpuno van vremena i prostora.
Rumpelstiltskin Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 Svaka fudbalska tema ima bar po jednog ravnozemljasa .. 2
Ted Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 (edited) lično, sledeća sezona mi se razlikuje od prethodnih po tome što ne očekujem ništa. posle četvrtka i tog finala kupa, prva stvar koju treba rešti jeste dal odlazi ili ostaje trener. imajući u vidu da vremena neće biti puno, najbolje bi bilo da Stanojević ostane. sve ostalo je veliki rizik, promena u vreme kad nema vremena. druga stvar je igrački kadar, pretpostavljam da se barem nešto na tome radilo i to što se radilo treba brzo realizovati. bilo bi lepo da nam neko od drugara, npr. @gone fishing da nekakav pregled Evropskih obaveza. kad počinjemo, gde počinjemo, u kom šeširu, iz kog kola, dal možemo da ispadnemo iz Evrope odmah ili imamo garantovanu neku grupu, potencijalni protivnici, koeficijent, broj bodova koji branimo itd. Edited May 22, 2022 by Ted
gone fishing Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 počinjemo od 3 kola kval. za le, prvi meč se igra 4 a revanš je 11 avgusta, tu smo nosioci a protivnik će biti jedna od dve poražene ekipe iz 2 kola kval. za lš, staza vice šampiona, koje igraju ekipe iz ukr, tur, kipra i danske, potencijalnog protivnika ćemo saznati na žrebu 18 jula, tako da ima još dosta vremena do tada dovoljno za smenu trenera, a kako prvenstvo počinje već početkom jula, ako sam dobro čuo komentatora novi trener bi imao 4 ili 5 zvaničnih tekmi pred dvomeč sa aek-om iz larnake , o feneru, dinamu iz kijeva ili Midtjylland-u ne želim ni da razmišljam - dakle ako nam zapadnu kiprani idemo u playoff le, gde smo takođe povlašćeni na žrebu, u suprotnom idemo u playoff lk - najveći problem će biti kratak period za pripreme, čak i kraći nego obično jer je zbog sp početak llsl pomeren za 2 nedelje, da li ući u prvenstvo sa teškim nogama i žrtvovati prve 3-4 tekme u cilju ulaska u formu za početak avgusta ili skratiti period nabijanja kondicije na 8-10 dana što će se odraziti na formu i staminu ekipe u zahtevnom periodu sep.-oktobar
Recommended Posts