Tresko Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Opet, igra je u prvom poluvremenu i ličila na nešto. Onda je Smrdoje uveo Joića, posle je dodao naravno i Lutovca(iako je on zamenio Miljkovića znači ništa za ništa) i naravno nema igre, nema ničega. To verovatno neće biti dovoljno Smrdoju da shvati da ne treba da uvodi beskorisnu vreću govana u igru, jer samo nervira sve žive.
Kreator Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 (edited) Baš smo propali... Dele se besplatne karte za sutrašnju kup utakmicu protiv voše u 16:30h. Istok, zapad, jug... Samo da su zalepili fotku Željka O. mogli bi da ih i naplate. Slab marketing jbg. Edited May 10, 2022 by BlackGeorge
gone fishing Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Quote "Veoma sam srećan što sam produžio ugovor sa Partizanom! Kao što sam više puta istakao, ovaj klub je moj život, a posebno što izuzetno verujem u ovaj tim, tim koji može još više i verujem da možemo da budemo prvaci! Ako se to ne desi, bićemo sigurno sledeće godine, jer verujem u ovaj projekat na čelu sa šefom Stanojevićem, verujem u sve ovo što vidim i osećam! Ja ću, lično, dati sve od sebe, za navijače i tim, za klub! Želim da ovako nastavimo i budemo samo još bolji!", rekao je Natho posle potpisivanja ugovora. - dakle iz ovoga saznajemo da florentino ostaje trener i naredne sezone, što opet znači da će tatka ubacivati u igru u derbijima da ukrade malo vremena i sačuva 0:0 ali da mu isti treba za manje tekme kao siguran izvođač penala, u tim mečevima će reskirati da se ne brani sa devetoricom hrtova 90 min
Azdaja Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Živ nisam šta su mu ponudili. Tatko je majstor. Nije više za Evropu al i dalje ima ključ za naše njive. 3
*edited by mod Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 1 minute ago, gone fishing said: - dakle iz ovoga saznajemo da florentino ostaje trener i naredne sezone, što opet znači da će tatka ubacivati u igru u derbijima da ukrade malo vremena i sačuva 0:0 ali da mu isti treba za manje tekme kao siguran izvođač penala, u tim mečevima će reskirati da se ne brani sa devetoricom hrtova 90 min Ako dobije ponude od bilo čega što nije istočnije od Malatije, ode on samo tako. Sledeća sezona je unapred otpisana. 3
Kreator Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 (edited) Kako bih voleo da ode Stanojević samo zbog ovih navijača koji misle da će sve nestati ko rukom odnešeno kada on ode. Idi Stanoje molim te i pusti Vazuru da nam dovede novog Drulovića da procvetamo. Edited May 10, 2022 by BlackGeorge 1
twisted Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 (edited) pljuvao sam stanojevića na sva usta, mrzim njegov stil igre. ne volim što otera tamnoputog umetnika s loptom (uvek sam favorizovao čamugiće) ali njegov rad nas je doveo do proleća u evropi. posle koliko? i sa kojim timom? Stanojević ako nema blanko ugovor, vazura može samo da zove vučića da mu plače u slušalicu. Edited May 10, 2022 by twisted 1
gone fishing Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 proleće u evropi smo imali i sa štitarskim dripcom 2018 u le, završivši kao 2 u grupi ispred momčića iz helvecije koji su te godine svrgli neprikosnoveni bazel, danas u situaciji kada su slobodni jokan, paun, ivić i ilić kapiten odlazak florentina bi bio najmanji problem a možda i šansa da se najure nekad igrači i nikad igrači 1
*edited by mod Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 11 minutes ago, gone fishing said: proleće u evropi smo imali i sa štitarskim dripcom 2018 u le, završivši kao 2 u grupi ispred momčića iz helvecije koji su te godine svrgli neprikosnoveni bazel, danas u situaciji kada su slobodni jokan, paun, ivić i ilić kapiten odlazak florentina bi bio najmanji problem a možda i šansa da se najure nekad igrači i nikad igrači Taman si ih i poređao kako treba.
theanswer Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 (edited) Proleće u Evropi u sezoni u kojoj imaš 2 evropska takmičenja i sezone u kojoj imaš 3 evropska takmičenja su neuporediva. To su osnovne stvari, ne razumem to kao neki argument. Stanojević se svakim danom sve više bruka i bolje je i za njega i za nas da nas napusti. Ako hoće da spomene Vučića, Vazuru i Vučelu po imenu, nek spomene umesto što jede govna. Odavno mi se nek nije ogadio kao ličnost za tako kratko vreme. Edited May 10, 2022 by theanswer
Profesionalac Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Nisam neki insajder, ali koliko znam Stanoje 99% neće biti trener sledeće sezone.
Redoran Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 6 hours ago, theanswer said: Proleće u Evropi u sezoni u kojoj imaš 2 evropska takmičenja i sezone u kojoj imaš 3 evropska takmičenja su neuporediva. To su osnovne stvari, ne razumem to kao neki argument. Stanojević se svakim danom sve više bruka i bolje je i za njega i za nas da nas napusti. Da se ozbiljno blamira na presicama, to verujem da je svima jasno. Da će bilo koji njegov naslednik najkasnije početkom oktobra ove godine glatko ispasti iz trke za titulu i iz trke za proleće u LK (u kojoj će završiti jer će biti poražen u kvalifikacijama za LE), to bi takođe trebalo svima da bude jasno. 1 2
twisted Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 10 hours ago, gone fishing said: proleće u evropi smo imali i sa štitarskim dripcom 2018 u le, završivši kao 2 u grupi ispred momčića iz helvecije koji su te godine svrgli neprikosnoveni bazel, danas u situaciji kada su slobodni jokan, paun, ivić i ilić kapiten odlazak florentina bi bio najmanji problem a možda i šansa da se najure nekad igrači i nikad igrači sve je to super, ali ko će želeti da dođe u ovakav partizan? možda samo ilić kapiten. i toeto 53 minutes ago, Redoran said: Da se ozbiljno blamira na presicama, to verujem da je svima jasno. Da će bilo koji njegov naslednik najkasnije početkom oktobra ove godine glatko ispasti iz trke za titulu i iz trke za proleće u LK (u kojoj će završiti jer će biti poražen u kvalifikacijama za LE), to bi takođe trebalo svima da bude jasno. potpisujem! 2
Kreator Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 17 hours ago, gone fishing said: proleće u evropi smo imali i sa štitarskim dripcom 2018 u le, završivši kao 2 u grupi ispred momčića iz helvecije koji su te godine svrgli neprikosnoveni bazel, danas u situaciji kada su slobodni jokan, paun, ivić i ilić kapiten odlazak florentina bi bio najmanji problem a možda i šansa da se najure nekad igrači i nikad igrači Mene interesuje samo kada ćete prestati sa tim nerealnim pričama oko jokana, ivića i pauna? Kao da su oni neke naivne francuske sobarice i ne vide šta se ovde dešava. Da dozvole da ih neko koristi kao krpu??? Ilić ti je realan kada ode Stanoje i ako bude došao, a doći će jer neće niko hteti u Partizan, najverovatnije će biti oteran kao bata Mirković...ako i stigne toliko. Komšije su sve jače i jače. Mi to ne možemo da ispratimo. Možemo, ako nađemo nekog solidnog trenera koji je budala, koji se neće raspitivati oko razmere raspadstva FK Partizan, koji ne zna za vučića i njegov uticaj ovde, kao i enormnu pljačku uprave i koja mu neće obezbediti adekvatna pojačanja da bi bio konkurentan sa njima. Shvatite, Stanojević je plafon trenerskog kvaliteta koji Partizan može dobiti u ovim, za njega gadnim, vremenima. Silno bih voleo da sve ovo bude demantovano, dovedemo boljeg trenera od Stanojevića, napravimo konkurentan tim i uzmemo titulu. 2
Recommended Posts