*edited by mod Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 11 minutes ago, Ted said: jel može 200.000 u 10 rata.....a poklonicemo im i drvenu figuricu majmuna koji puši tompus Drvenu figuricu bih zadržao. Ali pravog majmuna sa tompusom rado prosledio iz Humske... 1
April Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 1 hour ago, goofs said: Stojke napusta redove i odlazi put pecalbe. Just sayin' Previše dobro zvuči.
Ted Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 biće Ćelavi prvi golman.....ovaj mladac će biti rezerva osim ako nam KK ne pozjami nešto kinte za Oblaka i Handanovića.....mislim bolje dva Slovenca nego jedan, da se druže
Lord Stef Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 Ne verujem da ce Slovaci pristati na kombine 'placamo pola sad a pola nikad' tako da se okrecemo domacim proverenim snagama.
Ted Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 (edited) od domaćih golmana je bio onaj iz Vojvodine, što nam je džigericu jeo.....zaboravih kako se zove, a vidim da sad tamo brani neko drugi, što znači da je ovaj ipak zapalio negde edit: Emil Rockov, nalazim da je zapalio u Mađarsku Edited July 23, 2021 by Ted
ZokiAsov Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Samo da se ne vrati ubrzo. Znaju ti boravci kod arapa kratko da traju. 2
Redoran Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Stojke, da se ne ljubimo... Dva mandata, više nego dovoljno. Moglo je bolje, moglo je naravno i mnogo gore, u poslednjih godinu dana sam od njega očekivao još da uđe u istoriju kao prvi golman koji je dobio drugi žuti karton zbog odugovlaćenja negde u 65. minutu i morao da napusti igru. Neka uzme još nešto keša kod Rašovića, pa u zasluženu penziju. Nijedan od ove dvojice što čekaju mi ne uliva poverenje, s tim da mi je ćelavog donekle žao jer već godinama vene čekajući šansu. Kladža piše da struka preferira da dovede nekog iskusnog, što u prevodu verovatno znači da dolazi Kahriman. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 kahriman je od ove sezone kod nišlija mogao bi savo da nam skautira nekog slovenca, ne mora ni oblak ni handanović
ZokiAsov Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Mozda Asprogenis ako jos igra, iskustva mu ne manjka. Plus zna da brani penale u derbiju, sto je jako bitno 2
theanswer Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 1 hour ago, Redoran said: Stojke, da se ne ljubimo... Dva mandata, više nego dovoljno. Moglo je bolje, moglo je naravno i mnogo gore, u poslednjih godinu dana sam od njega očekivao još da uđe u istoriju kao prvi golman koji je dobio drugi žuti karton zbog odugovlaćenja negde u 65. minutu i morao da napusti igru. Neka uzme još nešto keša kod Rašovića, pa u zasluženu penziju. Nijedan od ove dvojice što čekaju mi ne uliva poverenje, s tim da mi je ćelavog donekle žao jer već godinama vene čekajući šansu. Kladža piše da struka preferira da dovede nekog iskusnog, što u prevodu verovatno znači da dolazi Kahriman. Daleko mu lepa kuća ciganska. Da je sreće pa da nikad nije ni dolazio. 2
BWA Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Kontaktirali smo Kljajica koji brani u 2.japanskoj ligi. Izgleda da se ipak neće vraćati jer se nije oporavio od kidanja ligamenata.
johan nagel Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 14 minutes ago, ZokiAsov said: Mozda Asprogenis ako jos igra, iskustva mu ne manjka. Plus zna da brani penale u derbiju, sto je jako bitno Лукач +2 Да врате Живка Живковића то би било солидно решење, добар је годинама у Грчкој ал тешка прича. Или да се отворе за овог малог Карађорђа из Чуке да нису јајаре.
kud u maglu Simoviću Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 uh lukač bi nam legao ko budali šamar mada sad je u 35oj 1
Recommended Posts