Jump to content

FK Partiza 2021/22

Featured Replies

ja sam i zaboravio da imamo odloženu utakmicu 

• Replies 5.9k
  • Views 288.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo, nije me mrzelo. Tačnije, jeste me mrzelo da odradim baš sve po tvojoj projektnoj dokumentaciji, tako da nisam zagledao u trenutne ugovore, zdravstvene biltene i dužničko-poverilačke odnose, već s

• I dok 2021. godina vene, dižem čašu dobrog viskija u vaše ime, moji grobarski saborci, i želim pre svega da vam se zahvalim jer smo zajedno na ovom topiću srčanili, navijali, bodrili, voleli klub crno

• Rusi kad su videli da Stanoje u 118 menja golmane samo im je glavi odzvanjala misao "jebote kakav je to golman sto ga sad uvodi garant skida penale ko lud" i tu smo dobili mec Genije psiholoskog rata

Posted Images

a gent, ništa tenzija, ništa tamo vamo

ovaj mora biti naš

A jel ima veze sa našim Morijerom™?

Isto sam pomislio u prvi mah :D

Ali mislim da nema, nikako ne liči na dr Moa.

image.png.7364fbfe24f40b0bff1bf45c5d396c58.png

jbt bez jokare

Tanki smo...

Teren užasan, a nas lopta baš i ne služi.

prvi utisak je da je pitanje trenutka kada primamo gol 

Grozomorni smo.

Ništa bez Jojica.

Edited by BWA

Prvi utisak da ne igramo na prvu kad nema Zeke

A sudi Ilija Stolica

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

Rikardo sebican, sjeb'o 2 dobre akcije.

drugi utisak je da je pitanje trenutka kada primamo gol 

utisak je i da komentatori ne propuštaju da primete da je Rikardo nešto uradio loše......nešto slabije primećuju kad Lazar npr. pogreši.....ili primećuju ali ćute 

Ne daju nam da dišemo, mada umeju da pogreše. Ako imaju snage da nas ovako pritiskaju 90 minuta, gubimo glatko. Ako posustanu negde oko 65-og, a pre toga nam ne uvale gol, možda izvučemo bod.

Ovde je potrebno ozbiljno kretanje bez lopte a to nam em nije jača strana em su momci očigledno u padu forme.

Tezak smor od utakmice...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout