Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partiza 2021/22

Featured Replies

znači, protiv Belgijanaca se krljamo za direktan prolaz dalje i za nacionalni koeficijent 

• Replies 5.9k
  • Views 308.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo, nije me mrzelo. Tačnije, jeste me mrzelo da odradim baš sve po tvojoj projektnoj dokumentaciji, tako da nisam zagledao u trenutne ugovore, zdravstvene biltene i dužničko-poverilačke odnose, već s

• I dok 2021. godina vene, dižem čašu dobrog viskija u vaše ime, moji grobarski saborci, i želim pre svega da vam se zahvalim jer smo zajedno na ovom topiću srčanili, navijali, bodrili, voleli klub crno

• Rusi kad su videli da Stanoje u 118 menja golmane samo im je glavi odzvanjala misao "jebote kakav je to golman sto ga sad uvodi garant skida penale ko lud" i tu smo dobili mec Genije psiholoskog rata

Posted Images

čekamo sličnu akciju i kod nas..........možda i dočekamo 

Edited by Ted

na prste bi mogli da se broje klubovi koji ne bi bili poslati u niži rang naredne sezone :happy:

- bilo bi i srpskoligaša koji bi se borili za titulu naredne sezone, šta bi to značilo za koeficijent i to upravo u trenutku kada smo konačno uspeli da se ubacimo u top 15 liga evrope ne treba ni pričati :dry:

Da vidimo prvo koliko ce belgijskih klubova u nizi rang.

Gent, odmah!

Pomeren Trajal za dve nedelje.

Jedno brdo, dva univerzuma...

:fantom:

Cenim da siroma Vučela ovih dana raspisuje tender za sliku Vučića u prirodnoj veličini, objavljuje dug od 50+ miliona i pod srtare dane mora da juri žene fudbalera po hodnicima i kancelarijama stadiona.

Sve to u sklopu akcije - Svi su isti.

Makar se posro u lice igračima i stručnom štabu.

Klošari smrdljivi, jako mudo Trayal.

Mučenik Stanoje popizdi i onda ga ovaj nahrani govnima ovako sa strane.

Čuš neće da ode na kraju sezone, a'a

...da je makar posthumno :(

a dobro, ja sam mislio da se više niko ne uzbuđuje naročito zbog raznih priznanja. uz Palmu i Ivicu najevropljane, sad imamo i Vučelu svetosavca i Boga pitaj koje sve još likove sa kakvim priznanjima

meni je najveće priznanje kad ćerkica dođe i kaže tata volim te, onako spontano jel, iz srca.......baš pre neki dan sam dobio takvo priznanje

a ovi majmuni nek se gađaju titulama i priznanjima kako im volja, iskreno me zabole 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.