Jump to content
IGNORED

FK Partiza 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

krvav je to posao, resetovanje mindseta

Posted

Broj iznenađenih gledalaca na stadionu i pred malim ekranima - 0

Standardna njihova posla.

Posted

sledi deo sezone koji će obeležiti krtičnjaci i blatište, srećom imamo samo jedno takvo gostovanje, poslednje kolo u milanovcu

Posted

Biće od 17h na 58 ko ima SBB.

Valjda neće skremblovati, prošle subote su Partizan-Derbi normalno puštali.

Posted
1 hour ago, Milošica said:

Biće od 17h na 58 ko ima SBB.

Valjda neće skremblovati, prošle subote su Partizan-Derbi normalno puštali.

:(

Posted

ovde će biti vrlo čupavo

klasik linglong tim, svi u 30m, dupli blok

moraće tatko ovo da rešava

Posted

zeka otključao surdulički bunker

:ziga:

• +1 2
Posted (edited)

Kako sam voleo ovakva popodneva na stadionu krajem oktobra dok sam bio student - mirna nedelja, prohladno ali sunčano, lagano do stadiona posle ručka, posle pobede još laganije do Milana na carski ražnjić, uveče neki Italijani, sledeći ispitni rok daleko...

#nostalgija :D

Edited by napadaj
  • +1 4
  • Wub 2
Posted

Rikula 2 0

SER cedi suvu drenovinu iz ove ekipe.... mali Terzic mora pametnije da igra.... surdulicani izginuse, svaka cast na trudu

Posted

Jedva odgledah ovo pingpong bunkerisanje i nase mucenje sa desetkovanim surdulicanima.

Sucim cemo pred belgose, jadna nam majka?

• +1 1
Posted

baš je vidan pad forme, nadao sam se resetu posle rep. pauze ali izgleda ništa od toga i opet je držao rikija do kraja, baš izaziva sudbinu sa jedinim napasnikom u timu :dry:

Posted

Mislim da je ovo problem nedostatka motivacije. Mnogo će napaljeniji biti protiv Genta.

• +1 2
Posted

da ne kažemo otaljavanje, ma kakvi profesionalci bili verujem da je svima bio četvrtak u glavi, i utakmica koja boji celu polusezonu

Posted
34 minutes ago, gone fishing said:

baš je vidan pad forme, nadao sam se resetu posle rep. pauze ali izgleda ništa od toga i opet je držao rikija do kraja, baš izaziva sudbinu sa jedinim napasnikom u timu :dry:

neverovatno da covek ne sme da ga izvadi. to me plasi, ne moze da izdrzi do kraja sezone ovako/. :)

• Haha 1
Posted

sledeće nedelje, četvrtak valjda, nadoknađujemo metalac

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...