Jump to content

FK Partiza 2021/22

Featured Replies

jbg. kad nema zamene za Rikija.....verovatno će Holander ući......mada bih ja turio Meniga napred, umesto Rikija, pa da vidimo 

• Replies 5.9k
  • Views 288.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo, nije me mrzelo. Tačnije, jeste me mrzelo da odradim baš sve po tvojoj projektnoj dokumentaciji, tako da nisam zagledao u trenutne ugovore, zdravstvene biltene i dužničko-poverilačke odnose, već s

• I dok 2021. godina vene, dižem čašu dobrog viskija u vaše ime, moji grobarski saborci, i želim pre svega da vam se zahvalim jer smo zajedno na ovom topiću srčanili, navijali, bodrili, voleli klub crno

• Rusi kad su videli da Stanoje u 118 menja golmane samo im je glavi odzvanjala misao "jebote kakav je to golman sto ga sad uvodi garant skida penale ko lud" i tu smo dobili mec Genije psiholoskog rata

Posted Images

Miletić je bolji fudbaler nego glumac........za ovo bi trebao da dobije žuti 

Blamira se Miletić nije mu ništa, ajde bre igrajte...

Ova tekma me podseća na vremena kad su djurickovic i Marjanović igrali za nas sa buzdom. Ta valjanja te sezone i seljački mentalitet na svakoj utakmici i naša i njihova

sad vidim da ima i krvi tu, otkud znam, na snimku je izgledalo kao da se ništa nije dogodilo 

ali brat Šćeka, koji trči kao da je tekma počela pre tri minuta :ziga:

završi se i ovo, jezivo teška utakmica. i ružna 

odoh da gledam neki Moldavski film sa socijalnom tematikom. da se razgalim ;)

1 minute ago, Ted said:

Zamijetio sam da mi najbolje igramo kad si ti na godišnjem i nemaš signal u apartmanu.:D

Just now, Ted said:

Imas Lpool City na SK1 :)

E da Sochi okrenuo Zenit u sted Pitera 1:2 (1:0), drugi gol daonas poznanik Terehov... veliki rez za SER-a u Evropi

Ovo danas premoreni su, pregurasmo, uzivam u zvizducima "objektivne" krusevacke publike...

Jako vazna 3 boda, losa igra danas ali koga briga najbitnije da smo arhivirali i taj Krusevac.

2 minutes ago, BWA said:

Zamijetio sam da mi najbolje igramo kad si ti na godišnjem i nemaš signal u apartmanu.:D

ja nemam ništa protiv da budem na godišnjem od avgusta do juna :D

eto, nek ostane zabeleženo i da je ovaj vrhunski skor posle prvih 11 kola ostvaren uz 7 gostovanja, sva van Beograda

sledaća je Surdulica kući, Gent kući i TSC u gostima. po rasporedu Gent je 21. a TSC 23. oktobra :mad:

Pustice Krstaja 23.

nisam gledao al se po rezultatu vidi da nije bio baš plitak potok

jel može neki rezime 90 min

malo mi je čak i žao kruševljana

Jos jedna pobeda uprkos stanojevicu

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout