Ted Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 jbg. kad nema zamene za Rikija.....verovatno će Holander ući......mada bih ja turio Meniga napred, umesto Rikija, pa da vidimo 2
Ted Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Miletić je bolji fudbaler nego glumac........za ovo bi trebao da dobije žuti 2
Azdaja Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Blamira se Miletić nije mu ništa, ajde bre igrajte... Ova tekma me podseća na vremena kad su djurickovic i Marjanović igrali za nas sa buzdom. Ta valjanja te sezone i seljački mentalitet na svakoj utakmici i naša i njihova
Ted Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 sad vidim da ima i krvi tu, otkud znam, na snimku je izgledalo kao da se ništa nije dogodilo
Ted Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 ali brat Šćeka, koji trči kao da je tekma počela pre tri minuta 5
Ted Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 završi se i ovo, jezivo teška utakmica. i ružna odoh da gledam neki Moldavski film sa socijalnom tematikom. da se razgalim
BWA Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 1 minute ago, Ted said: završi se i ovo, jezivo teška utakmica. i ružna odoh da gledam neki Moldavski film sa socijalnom tematikom. da se razgalim Zamijetio sam da mi najbolje igramo kad si ti na godišnjem i nemaš signal u apartmanu. 1 2
mozzer Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Just now, Ted said: završi se i ovo, jezivo teška utakmica. i ružna odoh da gledam neki Moldavski film sa socijalnom tematikom. da se razgalim Imas Lpool City na SK1 E da Sochi okrenuo Zenit u sted Pitera 1:2 (1:0), drugi gol daonas poznanik Terehov... veliki rez za SER-a u Evropi Ovo danas premoreni su, pregurasmo, uzivam u zvizducima "objektivne" krusevacke publike...
El Patron Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Jako vazna 3 boda, losa igra danas ali koga briga najbitnije da smo arhivirali i taj Krusevac. 1
Ted Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 2 minutes ago, BWA said: Zamijetio sam da mi najbolje igramo kad si ti na godišnjem i nemaš signal u apartmanu. ja nemam ništa protiv da budem na godišnjem od avgusta do juna 3
Ted Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 eto, nek ostane zabeleženo i da je ovaj vrhunski skor posle prvih 11 kola ostvaren uz 7 gostovanja, sva van Beograda sledaća je Surdulica kući, Gent kući i TSC u gostima. po rasporedu Gent je 21. a TSC 23. oktobra
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 nisam gledao al se po rezultatu vidi da nije bio baš plitak potok jel može neki rezime 90 min malo mi je čak i žao kruševljana
gone fishing Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 https://www.danas.tv/izvestaj-napredak-partizan-01-rikardo-i-var-za-minimalnu-pobedu-u-krusevcu-video/ žexov rezime
Recommended Posts