Jump to content

FK Partiza 2021/22

Featured Replies

zašto što su Jović i Pantić u nekom minus modu......da su na terenu Natko i Menig mislim da bi bilo još nekog gola

ili će ova dvojica možda da se probude  

• Replies 5.9k
  • Views 288.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo, nije me mrzelo. Tačnije, jeste me mrzelo da odradim baš sve po tvojoj projektnoj dokumentaciji, tako da nisam zagledao u trenutne ugovore, zdravstvene biltene i dužničko-poverilačke odnose, već s

• I dok 2021. godina vene, dižem čašu dobrog viskija u vaše ime, moji grobarski saborci, i želim pre svega da vam se zahvalim jer smo zajedno na ovom topiću srčanili, navijali, bodrili, voleli klub crno

• Rusi kad su videli da Stanoje u 118 menja golmane samo im je glavi odzvanjala misao "jebote kakav je to golman sto ga sad uvodi garant skida penale ko lud" i tu smo dobili mec Genije psiholoskog rata

Posted Images

2 minutes ago, Ted said:

zašto što su Jović i Pantić u nekom minus modu......da su na terenu Natko i Menig mislim da bi bilo još nekog gola

ili će ova dvojica možda da se probude  

Ne blista ni Zdjelar danas, mada on ima kredita.

I ovaj meč pokazuje koliko nam je bitan Jojić, i koliko je potcenjen, posebno kada bi trebalo da napadamo.

Pantic slab, Lazar nevidljiv

Lazar ipak nešto i radi, sad je spojio Uroševića sa loptom ali je ovaj golman to ispratio, na žalost

Pantić bi morao napolje inače će da fasuje drugi žuti 

Lazara nema, nema, pa onda sevne klasa. Jovic je medju boljima danas. Zdjelar i Scekic ispod svog nivoa, a Panticu sve ide u kontru.

Vidi se da oce da zatvore i odmore al mora još malo da se stisne.

Celavi i Vujacic briljiraju. Tesko cemo zadrzati rezultat ovde ako ne uguramo jos jedan.

crni Uroševiću 

Bilo je pitanje vremena.

kao izduvan balon, zamor materijala ili šta već 

Postaje zanimljivo, ako bude sve ok i uzmemo tri boda, biće vrhunski.

evo ga Terzić umesto Jovića.....i Obrad ulazi umesto Lazara 

Edited by Ted

1 minute ago, Azdaja said:

Postaje zanimljivo, ako bude sve ok i uzmemo tri boda, biće vrhunski.

Meč za titulu :fantom:

jbg 19 tekma u 79 dana, zamor materijala videlo se još u četvrtak

Moze li sporije da se igra i razmilja od ovoga sto radi Rikardo danas?!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout