Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Gasprom duplira sponzorstvo :D 

Prema najavama “Sputnjika”, nakon što je raskinuo saradnju sa nemačkim Šalkeom, pojavila se mogućnost da “Gasprom” uveća ulaganja u klub iz Beograda. Zvezda je godišnje od svog generalnog sponzora dobijala 5.500.000 evra, a ukoliko se ova saznanja “Sputnjika” ispostave tačnim, crveno-beli bi od naredne sezone dobijali čak 11.000.000 evra!

To bi automatski otvorilo dosta više prostora za rukovodstvo aktuelnog šampiona da za narednu sezonu naprave još jači tim. Crvena zvezda i „Gasprom” nastavili su usko da sarađuju uprkos brojnim poteškoćama zbog situacije u Ukrajini, nakon što je Evropska kuća fudbala uvela sankcije ruskom Fudbalskom savezu i ruskim klubovima.

Ova ruska kompanija je oslonac Crvene zvezde još od 2010. godine, a generalni direktor Zvezdan Terzić nedavno je izjavio da bi se Zvezda praktično ugasila da nije bilo „Gasproma”. Kako “Sputnjik” nezvanično saznaje, u Zvezdi su odlučili da predlože „Gaspromu” da ugovor bude dupliran, pre svega zbog činjenice da klub beleži fantastične rezultate u Evropi, što potvrđuje osmina finala Lige Evrope, kao i redovan plasman u evropska takmičenja prethodnih nekoliko godina.

https://www.maxbetsport.rs/sputnjik-zvezdi-od-gasproma-duplo-vise-novca-352833/?fbclid=IwAR2giE7j05Edo2k3NCrd4OoLyxYr6DMLll6-0_1bznKTqfGcMZnt6MVfTM4

U naslovu Zvezda dobija duplo sponzorstvo, u tekstu Zvezda predlaze da ga dobije. Vazno je zvati se Ernest citati samo naslove.:D

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Šampionski ispit za Crvenu zvezdu. Izabranici Dejana Stankovića od 16.15 (TV Arena Sport Premium 1) igraju na Čairu protiv Radničkog utakmicu pretposlednjeg kola uoči podele superligaške tabele na gornji i donji deo.

Moguc tim, jedina dilema Ben ili Pavkov u  napadu.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gajić, Eraković, Dragović, Rodić - Sanogo, Kanga - Ben, Ivanić, Katai - Ohi.

Posle Radnickog iz Nisa, u sredu Kup sa TSC na Marakani i u subotu/nedelju poslednje kolo sa Radnickim iz KG.

Prvo kolo plejofa 16/17 aprila sa Partizanom, ko bude prvi u regularnom delu sezone, bice domacin u derbiju u plejofu.

Posted

U kojoj li ce valuti to duplirano sponzorstvo da bude dostavljeno?

Posted

U rubljama, naravno

Posted

Platni promet Srbija-Rusija funkcionise normalno.

Posted

Daj nek Borjan odmori, Popovic je dobar golman.

Posted

CRVENA ZVEZDA (4-4-2): Borjan - Gajić, Eraković, Dragović, Rodić - Katai, Kanga, Sanogo, Ivanić - Ohi, Pavkov.

Na klupi: Gordić, Krstičić, Đurić, Motika, Stanić, Živković, Ben, Radulović, Srnić, Gobeljić.

Posted

Ko nema Arenu nek mi se javi, imam kodove za gledanje preko Heineken sajta. 

Posted
U kojoj li ce valuti to duplirano sponzorstvo da bude dostavljeno?
Kompenz
Posted
2 hours ago, Filozof manijak said:

U rubljama, naravno

U rublju.

Posted
Heineken naravno ne nudiš
  • +1 1
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, April said:
22 minutes ago, John Coltrane said:

Heineken naravno ne nudiš

Popio, razume se. 

A gle ovog u počasnom krugu, 4 decenije od tekme protiv HSV, priča na mob :isuse:

Posted

Katai prva dva centarsuta kao pvo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...