Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Prava zabica.. Odlican gol, kroz "sumu nogu"

Posted

Sta li je Stankovic mislio sa Pavkovim ispred Bena protiv Rendzersa?

Posted

Dobro je ovo. Ispraznjeni i fizicki i psihicki, ali ide pauza dvije nedelje. 

Jel sad baraz za SP?

Posted
19 minutes ago, John Coltrane said:

Znam da nije neki reper, ali Krstičić jedno 4 puta elegantno očistio njihove pokušaje kontri.

To je sad pravo pitanje, zašto Srnić pre Krstičića na toj poziciji, ili preformulisano, šta to Srnić može što ne može čak i ovakav Krstičić? 

• +1 3
Posted

Dobro je ovo. Ispraznjeni i fizicki i psihicki, ali ide pauza dvije nedelje. 

Jel sad baraz za SP?

Prijateljske sa Madjarima i Dancima u gostima.
Posted
3 minutes ago, JohnnyD said:

Sta li je Stankovic mislio sa Pavkovim ispred Bena protiv Rendzersa?

Pa, objasnio je- da izvuče još jednog igrača iz odbrane. Kao i kad je igrao “pomoćnu igru” Katai Kanga pre Ivanićevog gola. Hteo je da “razudi” njihovih 16m koliko god je to moguće obzirom da će igrati operzno jer dolaze sa 3:0 prednosti.

2 minutes ago, fandorin said:

To je sad pravo pitanje, zašto Srnić pre Krstičića na toj poziciji, ili preformulisano, šta to Srnić može što ne može čak i ovakav Krstičić? 

Isto sam se pitao, kakav je dogovor po sredi kad Krstičić sedi na klupi? Osim povrede, razume se.

Posted

Odlican gol Rodica, a odlican i Krsticic. Jeste on propao i nema Srnicev motor, ali je u svemu ostalom i dalje za njega doktor fudbala i uvek mora da ima prednost u ovakvim utakmicama.

Motika je sporiji nego sto sam mislio, vise smrducka nego sto mirise. Nesto nisam optimista po pitanju te investicije.

Valjalo bi metnuti i treci sto pre, da ne bi cekao 85. minut za uvodjenje Stankovica.

• +1 1
Posted

Krsticic je bolji igrac od Srnica bez diskusije.  Ali Krsticic danas igra protiv tima koji nema nameru da odustane od bunkera i kada gube 2-0.  Srnic igra u utakmicama gde Zvezda ili nije favorit ili je egal sa protivnikom i ima zadatak da secka i osujecuje igru protivnika a ne da kreira.

Posted

Bas ga je zakovao Rodic.

Trebalo bi Stankovic da zameni mesta Ivanicu i Motiki, da vidimo malo tu kombinaciju. Motika ima eksplozivnost ali na duzu trku nema brzinu, mozda bi vise doprineo iz sredine.

Posted

Moram da se nadovežem i ja sa konstatcijom Krletove još jedne fine partije, a odgovor na pitanje ZAŠTO? ZAŠTO? ne zna vjerovatno ni sam Stanković, Nadam se da će ga i Motika umuvati i  što bržem ulasku u igru Radulovića, Falca i Stankovića, Đurić bi bio jagodica na sve to.

Posted

Mladenovic i Loncar iz Kolubare, izbrojao sam, su sedam puta pali i zalili se na povredu. Da covek ne poveruje.:laugh:

Posted

Kanga i rodic trce kao da nisu igrali u cetvrtak...

• +1 2
Posted
17 minutes ago, Milosh76 said:

Prijateljske sa Madjarima i Dancima u gostima.

Hvala, ali to nisam pitao :D

• +1 1
Posted

Jbt, Kolubara! :laugh:

Sećam se kad me je deda vodio na tekme pre 20-25 godina, igrali smo drugu ligu s njima. Kaže al' ste me prešli i ti i ćale (izvukao se) da te vodim na ove amatere, mogao sam sedeti i gledati Leverkuzen k'o čovek. 

• +1 1
Posted

Ohi kralj peterca smile.png Bez toga baš labav ,no to je i posao napadača rekli bi neki.
Motikamislim da nema ništa od te priče, rekoh već treba nam brzina - Radonjić.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...