Jump to content

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Featured Replies

Nisam još gledao tog Motiku ,baš da vidim kakav je klinac.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

• Replies 8k
  • Views 388.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dimitrije
    Dimitrije

Za manje od mesec dana postajem deda.  Moja snaja, Amerikanka, mu je vec kupila odelce pa se zna za koga ce da navija.

• darkonet
    darkonet

Jbt koliko je onaj Kanga jak Bravo Zvezdo Dupla kruna, dobio sam sina pre 2 nedelja pa je Zvezdina porodica jaca za jos jednog clana pa nema srecnijeg od mene sada Bravo momci, bravo sv

• Dimitrije
    Dimitrije

Onaj deciji Zvezdin dres koji sam objavio ranije je danas konacno dobio valsnika negde u vreme kada je Krle zabio 5. gol.  Njegov valsnik Luka se jos uvek dernja, proslavlja gol.

Posted Images

u danu derbija u Grčkoj igraju AEK - PAOK, Letalec ponovo nije u sastavu, mogao bi  Terza da reaguje. bilo bi potpuno u skladu sa politikom kluba, a ni u Aeku se ne bi bunili da prepuste nekome njegovu veliku platu. isto i Marin u Ferencvarošu posle promene trenera više je na tribinama nego na klupi

Vrlo je moguce da bi tako isto prosli i kod nas, ova Zvezda je beton naspram onih u kojima su oni bili bitni. Videti pod Krsticic. 

Ja na primer sad nikako ne bih voleo da odu/budu klupirani Kanga ili Ivanic, a vrati se Marin. Zajedno nisu mogli i ne mogu nikako, a vise mi se dopada ova Zvezda nego Milojeva. 

Kakva bunkercina smile.png
Ovaj Ben je jedan car.

Bravo Beni. 

Odličan gol

Znam da nije neki reper, ali Krstičić jedno 4 puta elegantno očistio njihove pokušaje kontri.

Opravio se Krstičic u odnosu na start sezone, sada je upotrebljiv igrač, baš je bio los na početku sezone .
Motika, mislio sam da je brži igrač, šteta , baš nam fali brzine na boku .
Radonja, čekamo te na leto...

Ivanic nevidljiv, Kanga Bog, Ben odlican, Motika zelen... Smoreni smo.
Tako bar sa stadiona izgleda.

Ovi stali u dupli blok smile.png Daj još jedan gol do poluvremena da ne komplikujemo.
Bravo Rodiću.

Gočina

Bravo, bravo!

Ju al je Gajić poslao po burek ovog pre gola :hail: 

Rutinski razbijeni bunkeraši.

Ume Gajic da iznenadi onakvim potezom. Odlican gol Rodica

Ja sam vec krenuo da pickaram Gajica sto nije pao za penal

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout