Jump to content

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Featured Replies

9 minutes ago, Milosh76 said:

Serif...

images?q=tbn:ANd9GcRmbOCjFv7VTSOWvrWaFa9

• Replies 8k
  • Views 388.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dimitrije
    Dimitrije

Za manje od mesec dana postajem deda.  Moja snaja, Amerikanka, mu je vec kupila odelce pa se zna za koga ce da navija.

• darkonet
    darkonet

Jbt koliko je onaj Kanga jak Bravo Zvezdo Dupla kruna, dobio sam sina pre 2 nedelja pa je Zvezdina porodica jaca za jos jednog clana pa nema srecnijeg od mene sada Bravo momci, bravo sv

• Dimitrije
    Dimitrije

Onaj deciji Zvezdin dres koji sam objavio ranije je danas konacno dobio valsnika negde u vreme kada je Krle zabio 5. gol.  Njegov valsnik Luka se jos uvek dernja, proslavlja gol.

Posted Images

Bolje realno nije moglo. 

Mislim da nam je teze drugo od treceg kola ovaj put. Pre svega jer je Kairat u sred sezone, a imaju i dosta mataorih iskusnih stranaca. Samo se nadam da ce Deki da prestane da se glupira i da vrati Degeneka uz Dragovica, jer u protivnom vec vidim Vagner Lava kako se oblizuje kad vidi Babica...

Dinamo - Omonija u drugom kolu, Legija u trecem. 
Olimpijakos - Nefci u drugom, Ludogorec u trecem. 
Jang Bojs - Slovan u drugom, Kluz u trecem. 
Slavija - Ferencvaros u trecem. 
Treba nam da 2/4 ispadnu da budemo nosiocu u plej ofu

Pod uslovom da prodjemo u plejof :D

Da mi prvo prođemo Kairat, pa ćemo lako...

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Kud lako. Kad je bilo lako kad se gleda Zvezda u Evropi? Osim mozda Liverpoola biggrin.png

[emoji23] Samo da se mi dovučemo do grupnog dela LE kako znamo i umemo. Iskreno rečeno, ja bih radije da nas gledam kao prošle godine u LE i radujem se nekim rezultatima, umesto da gutam table valijuma posle mečeva LŠ

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Ako izgubimo od Kairata opet idemo na isti par Alashkert - Šerif u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

Ostala kuglica podgrejana i za drugu rundu zreba

ako dobro razumem sistem takmicenja, dovoljno je proci alashkert i barem liga konferencija je zagarantovana?

Edited by Nikodije

Vratio se Lakovic sa odmora :)

6 minutes ago, Nikodije said:

ako dobro razumem sistem takmicenja, dovoljno je proci alashkert i barem liga konferencija je zagarantovana?

Ako prodjemo Kairat i sve ostalo izgubimo igracemo Ligu Konferencija...

Iz III kola za LS se ide u plejof za LE, iz plejof za LE se upada u grupe LK, ako pobedimo Kairat i sve ostale izgubimo.

Edited by Milosh76

znaci kada si sampion, i kreces od drugog kola, dovoljno je proci jednog protivnika i evropa je zagarantovana. kakva razlika u odnosu na ranije kada je trebalo proci 4 protivnika, gde si povlascen samo kolo ili dva.

Edited by Nikodije

Zavisi koliko bodova imas na listi klubova UEFA, uspesi u Evropi i tako te sitnice. Kad bi Cuka bila Sampion ne bi prosla prvo ili drugo kolo, jer ima slab koeficijent i ne bi bili povlasceni.

da, pisao sam iz zvezdine perspektive. prakticno ne mozes da ne udjes u evropu  :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout