Jump to content

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Featured Replies

Mnogo smo sansi promasili i stigla kazna.

• Replies 8k
  • Views 388.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dimitrije
    Dimitrije

Za manje od mesec dana postajem deda.  Moja snaja, Amerikanka, mu je vec kupila odelce pa se zna za koga ce da navija.

• darkonet
    darkonet

Jbt koliko je onaj Kanga jak Bravo Zvezdo Dupla kruna, dobio sam sina pre 2 nedelja pa je Zvezdina porodica jaca za jos jednog clana pa nema srecnijeg od mene sada Bravo momci, bravo sv

• Dimitrije
    Dimitrije

Onaj deciji Zvezdin dres koji sam objavio ranije je danas konacno dobio valsnika negde u vreme kada je Krle zabio 5. gol.  Njegov valsnik Luka se jos uvek dernja, proslavlja gol.

Posted Images

On 13. 12. 2021. at 18:07, Miljenko said:

Partizan sa za mene prilicno anonimnim timom, ima 7 vise datih golova od nas. Mi bi po igracima ovo trebali rutinski da resavamo, no to precesto nije slucaj (posebno kada smo domacini, sto tek nema logike).

Meni je najlogičnije rešenje da su tempo, koncetracija I zalaganje na nekih 20% mogućnosti. Ne kod svih, ali kod dovoljno igrača. Em imamo trenera zabarske škole, dovoljno je 1:0...

I evo problema, večeras možemo da se pozdravimo titulom ako ga ne uvaljamo nekako... 

• Author

Nasi centarfori jedino sto mogu da urade je da fauliraju.

Radnik (Braga)

Kokaindzija izveo sve sto mogu da daju gol osim Ivanica i cekao kraj

On 13. 12. 2021. at 18:55, Milosh76 said:

Mnogo smo sansi promasili i stigla kazna.

Kojih šansi bre? Ja nisam ovde video jednu 100% šansu... 

On 13. 12. 2021. at 18:56, tsva said:

Kokaindzija izveo sve sto mogu da daju gol osim Ivanica i cekao kraj

Ne seri, Deki cepa belo? :unsure:

Nekako je mirisalo u vazduhu posle promasenog penala da ce biti nekog belaja... 

Jezive izmene, a nije mu prvi put. To bi, verovatno, bilo to sto se tice borbe za titulu.

Radnik rešio prvenstvo. 

Bruka
Izgubiš pet bodova od Surdulice

Veliki kiks veceras, Radnik odlican, mi se ispromasivali.

Bod ko kuca.

Ostavio titulu u Surdulici

• Author

Kako glupo odigrana utakmica.  Kakve besmislene izmene.   Kako je moguce da trener izvuce sve igrace koji mogu da daju gol dok njegov tim voidi sa 1:0 na terenu na kome se lako kiksira.

Jedino da su si sami dali gol. Sudija nam svirao dva penala i opet nam nije bilo dovoljno za pobedu . Rezultati su čak i bili ok koliko je igra i realizacija bila loša. Za razliku od prošle sezone ,mučili smo se skoro na svakoj drugoj utakmici . Dosta bledih partija i to je to.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

On 13. 12. 2021. at 18:57, assignment said:
Kojih šansi bre? Ja nisam ovde video jednu 100% šansu... 
U prvom je bio slobodnjak Bena, sut Kange, povratna Bena za Ivanica, Katai imao 2 solidne u prvih 6-7 minuta.

U drugom opet slobodnjak Bena, gosao imao par intervencija. Imali su i oni 2 odlicne u prvom, u drugom samo gol bez drugih sansi.

I promasen penal.
Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout