Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, FPLS said:

Stvarno nemamo srece, sad gledam situaciju, totalno bizaran penal za Midtjiland. Igrac Brage cini mi se nenamerno proklizava i saplice Danca u potpuno bezopasnoj situaciji, lopta vec u gol-autu. 

Pa tako smo i mi dobili Bragu u Beogradu, potpuno nezasluženo i vredno prolaza ako bismo ostali neporaženi u Portugaliji. 

Posted

U 1/8 finala idu prvoplasirani iz lk i čekaju pobednike mečeva 3.iz le-2.iz lk, isto kao i u le, samo tamo prvi čeka u osmini finala pobednike 3.lš-2.le

• +1 1
Posted

Malo lepši je BRagin drugi, ali dadoh glas Ivaniću

Posted

Ako #fkcz bude prva u grupi ide direktno u 1/8 finala #UEL. Ako budemo drugi u 1/16 EL igrali bismo protiv treceplasirane ekipe in #UCL, a ako budemo treci igrali bismo 1/16 #UECL protiv drugoplasirane ekipe iz LK. Ovo su potencijalni protivnici po trenutnom stanju na tabelama.

FFHRXIdXEAUwmFO?format=png&name=900x900

Posted

У Португал по побједу за директан пролаз, све ок, већ виђено :fantom:

• +1 1
Posted

Prvo mesto je premija, em se preskace jedno kolo, em se dobija gomila bodova za klupski keficijent. Iz tog ugla gledano mozda je i bolje sto sto se ovako namestila situacija u grupi pa sad tamo moramo da idemo na pobedu jer mi na x ne znamo da igramo pa bi verovatno prosli kao u atini. Ovako je sve otvoreno pa kom opanci a kom ono drugo...

• +1 3
Posted

Pa igracemo na x.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

• +1 1
Posted

Ne vidim da su Roma i Totenhem laksi od Barse i Dortmunda tako da nije bas lagan posao ako treci zavrsimo.

Posted
7 hours ago, Bright Billy said:

Prvo mesto je premija, em se preskace jedno kolo, em se dobija gomila bodova za klupski keficijent. Iz tog ugla gledano mozda je i bolje sto sto se ovako namestila situacija u grupi pa sad tamo moramo da idemo na pobedu jer mi na x ne znamo da igramo pa bi verovatno prosli kao u atini. Ovako je sve otvoreno pa kom opanci a kom ono drugo...

I ja tako razmisljam.  Nemamo druge opcije osim pobede i ekipa se priprema samo za takav ishod.  Slicna situacija kada je reprezentacija igrala protiv Portugalije u Lisabonu.  Kako rece Piksi, takve utakmice se resavaju u drugom poluvremenu.  Drzimo ih u prvom poluvremenu podalje od naseg gola i u drugom dodamo gas, pa sta bude.  Uostalom, tako smo igrali i protiv Ludogoreca.

• +1 2
Posted

Nije slično ni po čemu. U Portugaliji je samo pobeda donosila SP, a bilo je potpuno nebitno da li gubimo ili igramo nerešeno. Zapravo je situacija potpuno suprotna. Jedno je šta bismo mi voleli, drugo je šta je objektivno očekivati. Ovaj tim kalkuliše od drugog kola, a sad će naprasno da igra na pobedu kad iks donosi sigurno drugo, a možda i prvo mesto. 

Na kraju krajeva, ne bi Stanković još na terenu pratio rezultat u Danskoj da nije raspoložen da kalkuliše.

Posted

Ne slazem se.  Pobeda u Bragi donosi garantovani prolazu 1/8 finala LE koje se igra u martu.  Svi ostali ishodi (nereseno i poraz) vode na drugo ili trece mesto ukoliko danski tim pobedi u Bugarskoj.  Drugo mesto u grupi je znacajno gora opcija nego prvo mesto jer treba da se igra baraz za prolaz u 1/8 finala LE, u februaru, odmah posle zimske pauze, protiv prilicno jakih klubova.  Uz to, drugo mesto u grupi donosi manji broj bodova i manju zaradu.  Trece mesto u grupi isto tako nije dobra opcija jer se i tu igra baraz u februaru za prolaz u 1/8 finala LK, koje je slabije takmicenje od LE; trece mesto u grupi ne donoisi ni bodove ni zaradu.   Prema tome, objektivno je da se ocekuje igra na pobedu u Bragi da bi se osiguralo prvo mesto i direktan prolaz u 1/8 finala LE, uz najvecu zaradu i naveci broj poena za klupski koeficijent. 

Ovo o Stankovicu je na nivou licnog nedopadanja, pa da ne komentarisem.

• +1 2
Posted

Nije, na terenu dok su svi slavili, neko mu je rekao da je Mitjilend poveo i on je negodovao zato što mu drugo mesto nije više sigurno. Sa aspekta prvog mesta, to je potpuno nebitna informacija. Tj. nije potpuno, ali da ne sitničarimo.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...