Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

oba trenera idu na remi, izgleda da su procenili da su preostala 2 tima u grupi kese...

Posted

Braga je imala dva zicera, mi jednu polusansu (Ben).

Posted

Napred nije niko raspolozen, Kanga se vratio u mod otvaranja kontri za protivnika a Katai igra najgori mec od povratka.
Mislim da je ovo posledica prica o laganoj grupi koju cemo lako proci, pricao je i Ivanic o tome pre utakmice da im ljudi to govore. Nije to inspirativna okolnost.

Posted

Dosta je bolja Braga. Nama je ceo vezni red očajan. Dioni življi od Živkovića.

Posted

Zajebana je Braga. Ne igraju atraktivno ali su opasni.

Kao kada sam slušao ljude za našu igru protiv Sočija, a oni drugi u Rusiji trenutno.

Posted (edited)

Mozda ubaci Krsticica da ozivi srednji red.  (A mozda i Srnica ;))

Edited by Dimitrije
Posted (edited)

.

Edited by Milošica
Posted
3 minutes ago, Dimitrije said:

Mozda ubaci Krsticica da ozivi srednji red.  (A mozda i Srnica ;))

Srnića čuva za derbi, naročito nakon Benove povrede.

Posted
8 minutes ago, samo_opusteno said:

Napred nije niko raspolozen, Kanga se vratio u mod otvaranja kontri za protivnika a Katai igra najgori mec od povratka.
Mislim da je ovo posledica prica o laganoj grupi koju cemo lako proci, pricao je i Ivanic o tome pre utakmice da im ljudi to govore. Nije to inspirativna okolnost.

Imaju vec dovoljno iskustva da znaju da je drugi film na terenu. 

Posted

Dosadna tekma. Smoreni i jedni i drugi.

Offtopic: istocna tribina sa ovim sms lecenjima ko da se igra u Eritrei a ne ekonomskm tigru :cry:

Posted

Ne svidja mi se sto njihovi imaju puno vremena da prime loptu blizu 16m, da se zagrade, okrenu i sutnu. Previse im tu prostora ostavljamo...

Posted

Krstičić umesto Živkovića. 

Meni se čini da Stanković ne sme da izvede nikoga od nosilaca, iako igraju loše.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...