Jump to content

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Featured Replies

oba trenera idu na remi, izgleda da su procenili da su preostala 2 tima u grupi kese...

• Replies 8k
  • Views 388k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dimitrije
    Dimitrije

Za manje od mesec dana postajem deda.  Moja snaja, Amerikanka, mu je vec kupila odelce pa se zna za koga ce da navija.

• darkonet
    darkonet

Jbt koliko je onaj Kanga jak Bravo Zvezdo Dupla kruna, dobio sam sina pre 2 nedelja pa je Zvezdina porodica jaca za jos jednog clana pa nema srecnijeg od mene sada Bravo momci, bravo sv

• Dimitrije
    Dimitrije

Onaj deciji Zvezdin dres koji sam objavio ranije je danas konacno dobio valsnika negde u vreme kada je Krle zabio 5. gol.  Njegov valsnik Luka se jos uvek dernja, proslavlja gol.

Posted Images

• Author

Braga je imala dva zicera, mi jednu polusansu (Ben).

Napred nije niko raspolozen, Kanga se vratio u mod otvaranja kontri za protivnika a Katai igra najgori mec od povratka.
Mislim da je ovo posledica prica o laganoj grupi koju cemo lako proci, pricao je i Ivanic o tome pre utakmice da im ljudi to govore. Nije to inspirativna okolnost.

Dosta je bolja Braga. Nama je ceo vezni red očajan. Dioni življi od Živkovića.

Zajebana je Braga. Ne igraju atraktivno ali su opasni.

Kao kada sam slušao ljude za našu igru protiv Sočija, a oni drugi u Rusiji trenutno.

• Author

Mozda ubaci Krsticica da ozivi srednji red.  (A mozda i Srnica ;))

Edited by Dimitrije

.

Edited by Milošica

On 16. 9. 2021. at 17:43, Dimitrije said:

Mozda ubaci Krsticica da ozivi srednji red.  (A mozda i Srnica ;))

Srnića čuva za derbi, naročito nakon Benove povrede.

On 16. 9. 2021. at 17:41, samo_opusteno said:

Napred nije niko raspolozen, Kanga se vratio u mod otvaranja kontri za protivnika a Katai igra najgori mec od povratka.
Mislim da je ovo posledica prica o laganoj grupi koju cemo lako proci, pricao je i Ivanic o tome pre utakmice da im ljudi to govore. Nije to inspirativna okolnost.

Imaju vec dovoljno iskustva da znaju da je drugi film na terenu. 

Dosadna tekma. Smoreni i jedni i drugi.

Offtopic: istocna tribina sa ovim sms lecenjima ko da se igra u Eritrei a ne ekonomskm tigru :cry:

Prečka jbt

Daj Falka covece

Za sad svi po bod

Ne svidja mi se sto njihovi imaju puno vremena da prime loptu blizu 16m, da se zagrade, okrenu i sutnu. Previse im tu prostora ostavljamo...

Krstičić umesto Živkovića. 

Meni se čini da Stanković ne sme da izvede nikoga od nosilaca, iako igraju loše.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout