James Marshall Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Nama je veći problem taj što polako krećemo da krckamo te Milojeve godine, koeficijente, zarade od LŠ i slično a ne djeluje da smo ekipa koja tek treba da uđe u zenit, slabo uvodimo sopstvene mlađe igrače (ali to je zato što nisu dobri), još slabije ih dovodimo, skauting nam je poprilično tanak i posljednjih godinu-dvije ne uliva povjerenje da ćemo biti bolji sledeće nego prethodne godine, jer nam najbolji igrači ulaze u ozbiljne godine. Priča se i da moramo da prodajemo ponajbolje igrače, s vremena na vrijeme uhvatimo na neki user nekog povratnika (Dragović, Katai, Marin) ali to dugoročno nije neka strategija. Ne bih da gledam u tuđe dvorište, ali Partizan stalno em prodaje svoje klince em im igraju, mi jedva dočekali da nam iz bonus kategorije izađu neki koje ne možemo da smislimo na terenu, a morali su igrati. Sad popunjavaju roster onako, ulaze u garbidž tajmu. Nešto mora da se mijenja, ja sam stvarno se nadao da ćemo nakon 5 godina grupnih takmičenja biti Ajaks za sirotinju, ali očigledno da to sa ovom upravom teško, mada ne kapiram kako njima nije u interesu da svake godine naprave i zavaljaju nekog za mnogo veće pare umjesto što i dalje pilićare a upala im kašika u med. Neko negdje griješi, da li u omladinskoj školi, skautingu, jebem li ga. Ova trenutna ekipa na terenu je super, ovih 8-12 igrača, zavisi od kriterijuma, ali kao što rekoh, ne djeluje da ćemo sistemski imati čime to da nadomještamo, nego da se ide na to "valjda će žena od tog poželjeti da gradi muzičku karijeru u BG" ili neki sličan incident, pa ako nas usere. Nadam se da griješim. 2
James Marshall Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 7 minutes ago, harper said: Mister kaze fenomenaaaaalan. jao da, fenomenaaaaalan, tako je, momci su fenomenaaaaalni 1
assignment Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Nadao se Leverkuzenu kako bih mogao bar jednu da gledam na stadionu (Ko protiv Kelna npr.) ali nisam preterano tuzan, jer je Zreb sve u svemu odlican...
Milosh76 Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Just now, samo_opusteno said: Cilj je da prodjemo renomiranu grupu. Ne bi nas Lacio i Fener nabili 3-4 razlike, nabilo nas je par najjacih svetskih klubova, ovde takvih nema. ALi bilo je lepih imena ciji skalp bi lepo stajao u istorijskim knjigama. Osim toga ovo uopste nisu lose ekipe. Ludogorec je izbacio Olimpijakos, Danci su izbacili Seltik, Braga je blize velikoj potrugalskoj trojci nego Santa Klari. Vi se zavaravate da je ovo laka grupa ali ovo je samo neatraktivna grupa a laka nije. Zato je bolje dobiti jaka imena a razlika u kvalitetu nije mnogo velika. Lacio i Fener su za nas ale, dovoljno je da nas nacnu na vreme i raspad sistema je izvestan. No nebitno, dobri protivnici, ujednacena grupa, bice zanimljivo. Po meni je cilj 2 mesto, a 3 je zadovoljavajuce. 1
samo_opusteno Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Just now, Milosh76 said: Lacio i Fener su za nas ale, dovoljno je da nas nacnu na vreme i raspad sistema je izvestan. Milan nas je naceo na vreme pa nije bilo raspada sistema.
James Marshall Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Just now, Milosh76 said: Lacio i Fener su za nas ale, dovoljno je da nas nacnu na vreme i raspad sistema je izvestan. No nebitno, dobri protivnici, ujednacena grupa, bice zanimljivo. Po meni je cilj 2 mesto, a 3 je zadovoljavajuce. Treći razigrava sa LK drugoplasiranim u tom nekom međukolu? 2
Nikodije Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 (edited) 4 minutes ago, James Marshall said: Treći razigrava sa LK drugoplasiranim u tom nekom međukolu? bukvalno je bolje da zavrsis treci u ligi evrope nego drugi selidbom u nokaut lige konferencija mogli bi da se nadamo cak i nekom cetvrtfinalu. Edited August 27, 2021 by Nikodije
assignment Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 4 minutes ago, James Marshall said: Nama je veći problem taj što polako krećemo da krckamo te Milojeve godine, koeficijente, zarade od LŠ i slično a ne djeluje da smo ekipa koja tek treba da uđe u zenit, slabo uvodimo sopstvene mlađe igrače (ali to je zato što nisu dobri), još slabije ih dovodimo, skauting nam je poprilično tanak i posljednjih godinu-dvije ne uliva povjerenje da ćemo biti bolji sledeće nego prethodne godine, jer nam najbolji igrači ulaze u ozbiljne godine. Priča se i da moramo da prodajemo ponajbolje igrače, s vremena na vrijeme uhvatimo na neki user nekog povratnika (Dragović, Katai, Marin) ali to dugoročno nije neka strategija. Ne bih da gledam u tuđe dvorište, ali Partizan stalno em prodaje svoje klince em im igraju, mi jedva dočekali da nam iz bonus kategorije izađu neki koje ne možemo da smislimo na terenu, a morali su igrati. Sad popunjavaju roster onako, ulaze u garbidž tajmu. Nešto mora da se mijenja, ja sam stvarno se nadao da ćemo nakon 5 godina grupnih takmičenja biti Ajaks za sirotinju, ali očigledno da to sa ovom upravom teško, mada ne kapiram kako njima nije u interesu da svake godine naprave i zavaljaju nekog za mnogo veće pare umjesto što i dalje pilićare a upala im kašika u med. Neko negdje griješi, da li u omladinskoj školi, skautingu, jebem li ga. Ova trenutna ekipa na terenu je super, ovih 8-12 igrača, zavisi od kriterijuma, ali kao što rekoh, ne djeluje da ćemo sistemski imati čime to da nadomještamo, nego da se ide na to "valjda će žena od tog poželjeti da gradi muzičku karijeru u BG" ili neki sličan incident, pa ako nas usere. Nadam se da griješim. Same here.... Meni je najveci trn u oku da nam u petoj evropskoj sezoni i dalje igraju likovi poput Gobeljica, a od Boacija u prvom mandatu nismo imali solidnog napadaca. I niko ne moze da mi kaze da je nemoguce za Zvezdu da dovede par bekova i dva solidna napadaca... Omladinska skola nam je crna rupa dugi niz godina, to malo sto je vredelo, skoro pa da nije ni videlo prvi tim.... 1
Milosh76 Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 4 minutes ago, James Marshall said: Treći razigrava sa LK drugoplasiranim u tom nekom međukolu? Treci iz grupa LE igra sa drugim iz grupa LK u zavrsnici LK
harper lee Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 2 minutes ago, James Marshall said: Nama je veći problem taj što polako krećemo da krckamo te Milojeve godine, koeficijente, zarade od LŠ i slično a ne djeluje da smo ekipa koja tek treba da uđe u zenit, slabo uvodimo sopstvene mlađe igrače (ali to je zato što nisu dobri), još slabije ih dovodimo, skauting nam je poprilično tanak i posljednjih godinu-dvije ne uliva povjerenje da ćemo biti bolji sledeće nego prethodne godine, jer nam najbolji igrači ulaze u ozbiljne godine. Priča se i da moramo da prodajemo ponajbolje igrače, s vremena na vrijeme uhvatimo na neki user nekog povratnika (Dragović, Katai, Marin) ali to dugoročno nije neka strategija. Ne bih da gledam u tuđe dvorište, ali Partizan stalno em prodaje svoje klince em im igraju, mi jedva dočekali da nam iz bonus kategorije izađu neki koje ne možemo da smislimo na terenu, a morali su igrati. Sad popunjavaju roster onako, ulaze u garbidž tajmu. Nešto mora da se mijenja, ja sam stvarno se nadao da ćemo nakon 5 godina grupnih takmičenja biti Ajaks za sirotinju, ali očigledno da to sa ovom upravom teško, mada ne kapiram kako njima nije u interesu da svake godine naprave i zavaljaju nekog za mnogo veće pare umjesto što i dalje pilićare a upala im kašika u med. Neko negdje griješi, da li u omladinskoj školi, skautingu, jebem li ga. Ova trenutna ekipa na terenu je super, ovih 8-12 igrača, zavisi od kriterijuma, ali kao što rekoh, ne djeluje da ćemo sistemski imati čime to da nadomještamo, nego da se ide na to "valjda će žena od tog poželjeti da gradi muzičku karijeru u BG" ili neki sličan incident, pa ako nas usere. Nadam se da griješim. Mislim da zivis u debeloj zabludi i oko mladih igraca i oko strategije klubova, pa i Partizana. Sto je najgore, nisi jedini, nekako se i dalje vuce ta prica o "nasoj deci" iako vec skoro pola veka klubovi ne zavise igracki od njih. I ovaj sto nam je sada na klupi kao trener otisao je kao tinejdzer iz kluba, karijeru je stekao u Italiji. Takodje, Partizan drze igraci poput Natka, Rikarda, Scekica, Zdjelara, a nisu ni on gadljivi prema povratnicima poput Markovica, Jojica, ranije Stojkovica i slicno. Talentovani klinci su tu zbog para i to je sve, u igrackom smislu nemaju nikakav uticaj na igre timova. Zaigraju na par utakmica, mediji ih proglase za next big thing i cao, prodaju ih cim mogu. Dakle, kakav god skauting da imamo i kakve god klince da napravimo samo ce klub (citaj: Terzic i ekipa) da bude bogatiji ali na igrama se to nimalo nece primetiti jer ti klinci nece ni imati sansu da zablistaju u Zvezdi. Skauti velikih klubova znaju do poslednjeg igraca ko nam igra u kadetima i kakav je materijal, ne treba se zanositi da ce neko kvalitetan imati normalan razvojan put od tih kadeta do prvog tima. To se prosto nece desiti, kao sto se ne desava ni neuporedivo bogatijim klubovima od nas.
Nikodije Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 (edited) sad na tviteru neko okacio tim zvezde protiv ludogoreca iz 2016, kad nisam pao sa stolice videvsi zadnju liniju u sastavu fibel, rendula, cvetkovic, ibanjez. Edited August 27, 2021 by Nikodije 1 3
harper lee Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 5 minutes ago, assignment said: Same here.... Meni je najveci trn u oku da nam u petoj evropskoj sezoni i dalje igraju likovi poput Gobeljica, a od Boacija u prvom mandatu nismo imali solidnog napadaca. I niko ne moze da mi kaze da je nemoguce za Zvezdu da dovede par bekova i dva solidna napadaca... Omladinska skola nam je crna rupa dugi niz godina, to malo sto je vredelo, skoro pa da nije ni videlo prvi tim.... Naravno da je moguce ali sve dok postoji ovo ogranicenje u broju stranaca te pozicije (osim napadacke) nece biti kvalitetno resene. Bekovi koji su bolji od in form Rodica i Gajica u Srbiji ne postoje a stranci bi bili em preskupi, em bi mogli da igraju zajedno svega nekoliko utakmica po sezoni. Zato su povratnici i dokazani domaci igraci koji dolaze spolja neminovnost, mi bismo bili mnogo slabiji tim bez Kataija, Ivanica, Borjana, Rodica, Gajica, Degeneka i pogotovo Dragovica. Gomilanje stranaca je pre svega za dovedene igrace problem jer igrac koji ne igra redovno ne moze da stekne kontinuitet i da se nametne, a onda se odmah proglasi za promasaj jer ne moze da uhvati formu kroz utakmice. Sinoc je Dioni u par navrata pokazao da je daleko od dunstera kakvim je proglasen jos pre nego sto je obukao Zvezdin dres ali sva je prilika da ce covek otici pre nego sto uopste stigne da pokaze bilo sta. Mi nemamo koncept mladih stranih igraca koje bismo razvijali za te epizodne uloge u juniorima, gde bi polako sticali i pravo na drzavljanstvo, jer strance uglavnom gledamo kao nekog ko treba da nam donese instant kvalitet. Nista, na primer, ne bi falilo da pokusamo od igraca kao sto su Bakajoko ili Jirka da vremenom stvorimo pouzdane bekove koji ne bi bili zanimljivi vecim klubovima jer takvih igraca sa jakim motorom koji ne znaju mnogo ima koliko hoces na trzistu a nama bi znacili da podignu motoricku, narocito brzinsku vrednost tima. Nasi klinci ako nesto znaju odmah hoce da igraju krila a ovo sto ostane na bekovima je refuz koji ne zna ni da centrira, kamoli nesto drugo.
Ratamahatta Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Ok se cini grupa, izbegli smo sve iz SPA, GER, ITA i ENG. E sad ne znam koliko je tacno jaka Braga, u 5 tekmi protiv blizanaca™ nisu izgubili nikada. Ludogorec mi se cini da je slabiji nego pre 5 godina, a mi smo dosta jaci. Dance nikad u zivotu nisam gledao. Sekiraju se sva 3 kluba sto moraju da se njakaju s nama, to je sigurno.
pantelia Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 1 hour ago, Hobbit slayer said: Ko je ova snajka pored Pedra? Sent from my HD1913 using Tapatalk https://www.instagram.com/laurawontorra/ 1
Milosh76 Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 (edited) Crvena zvezda je već sada ostvarila zagarantovanu zaradu od 5.478.000 evra Pobeda u grupnoj fazi: 630.000 Remi u grupnoj fazi: 210.000 Prvi u grupi: 1.100.000 Drugi u grupi: 550.000 Treći u grupi/baraž: 500.000 Osmina finala: 1.200.000 Četvrtfinale: 1.800.000 Polufinale: 2.800.000 Finale: 4.600.000 Šampion: 8.600.000 Edited August 27, 2021 by Milosh76
Recommended Posts