Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2021/2022: treca sreca ponajveca

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
46 minutes ago, harper said:

Nerealno je jaka LE ove godine. Dva Spanca, Premijerligas, Francuz i PSV u trecem sesiru.:laugh:

Tri idu iz grupe dalje. :)

Posted

Prvak Srbije  Zvezda gotovo nemoguce da propusti ligasku jesen u evrokupovima po ovom novom. 

• +1 1
Posted

Ako i bude tako bar smo sebi izvesno obezbedili 2 mesta u kvalifikacijama za LS naredne sezone tako da cemo opet biti na dohvat grupa necega. 

Posted (edited)

to drugo mesto u kvalifikacijama za CL ne znači mnogo, jer je staza nešapmiona neuporedivo teža, praktično ono što su nekad bile kvalifikacije pre Čeferinove reforme, moraš da izbaciš Benfiku i PSV

Edited by levi
Posted

Dobro tačno je da ne možeš tim putem u CL(šta ćemo tamo ionako), ali na kraju ipak završiš makar u conference league. Ali valjda mi tek treba da obezbedimo minimum 15. mesto na kraju ove sezone, a to znači da dva predstavnika, ako tako bude, imamo od 2023/24. A od 2024/25 kreće novi format....

Posted
3 minutes ago, levi said:

to drugo mesto u kvalifikacijama za CL ne znači mnogo, jer je staza nešapmiona neuporedivo teža, praktično ono što su nekad bile kvalifikacije pre Čeferinove reforme, moraš da izbaciš Benfiku i PSV

Nije bas tako, sa nasim koeficijentom bili bi nosioci u prvoj rundi a u tom slucaju protivnici su rang Rapid Beca, Mitjilanda, Galate... Cak i u narednoj rundi bi bili na pragu nosioca, rivali Genk, Spartak, Sparta... Moglo bi se proci kolo, dva, a jedno prodjeno obezbedjuje LK. 

• +1 1
Posted
26 minutes ago, levi said:

Zvezda ove godine neće biti prvak Srbije

Zanima me na kojim premisama počiva ova kategorička tvrdnja?

Aj da se Partizan nešto epohalno pojačao, pa da se i tvrdi tako nešto, ali po sadašnjem stanju klubova i timova, mi smo daleko iza vas.

Posted
19 minutes ago, Jozef K. said:

Dobro tačno je da ne možeš tim putem u CL(šta ćemo tamo ionako), ali na kraju ipak završiš makar u conference league. Ali valjda mi tek treba da obezbedimo minimum 15. mesto na kraju ove sezone, a to znači da dva predstavnika, ako tako bude, imamo od 2023/24. A od 2024/25 kreće novi format....

Koji je novi format 24/25?

Sve ovo je fantasticno, pa nisam kontao da mi imamo jesen u KL ako izgubimo EL, pa sad imamo i prolece kao treci u EL:s_w:. Najveci dobitak je da ubacimo neki treci klub u KL, vremenom, da se podigne nivo fudbala i ambicija. Veca kolicina novca ce doneti i bolja pojacanja za nas i Partizan. Svasta su ovi u Uefa nesto smislili, mnoge lige ce hteti da ucestvuju u KL, ovi iz 5 nece, za njih prave novu LS da im ne padne opet nesto na pamet.

Posted

Novi format je valjda ono gde ne igra svako sa svakim. Nego nesto kao sahovska olimpijada

Posted

Sudjeno nam je da igramo sa Dinamom ove sezone. MMW.

• +1 1
Posted

tek sad vidim da i treceplasirani u grupi lige evrope ide dalje, igra sesnaestinu finala lige konferencija. skoro pa je izvesno prolece.

Posted
45 minutes ago, villiem said:

Koji je novi format 24/25?

Sve ovo je fantasticno, pa nisam kontao da mi imamo jesen u KL ako izgubimo EL, pa sad imamo i prolece kao treci u EL:s_w:. Najveci dobitak je da ubacimo neki treci klub u KL, vremenom, da se podigne nivo fudbala i ambicija. Veca kolicina novca ce doneti i bolja pojacanja za nas i Partizan. Svasta su ovi u Uefa nesto smislili, mnoge lige ce hteti da ucestvuju u KL, ovi iz 5 nece, za njih prave novu LS da im ne padne opet nesto na pamet.

44 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Novi format je valjda ono gde ne igra svako sa svakim. Nego nesto kao sahovska olimpijada

Nisam video i ne znam kakav je tačan format svih UEFA takmičenja, ali najvažnija promena bi bila 36 klubova u jednoj grupi CL, gde se u toj prvoj fazi igra deset kola, prvih osam ide direktno u osminufinala, a od 9-16 protiv 17-24 u nkaut, gde pobednici idu u osminu CL, a poraženi u UEFA Ligu.

Posted
1 hour ago, samo_opusteno said:

Ako i bude tako bar smo sebi izvesno obezbedili 2 mesta u kvalifikacijama za LS naredne sezone tako da cemo opet biti na dohvat grupa necega. 

Za 2 mesta je potrebno da se digne nacionalni koeficijent, a to znači da ne zavisi samo od nas nego od grupe od 3,4 lige koje su oko 15. mesta. Danska, Škoti, Kiprani, Švajcarci, svi su ispred nas. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...