Popular Post Dimitrije Posted May 27, 2021 Popular Post Posted May 27, 2021 (edited) Cetvrta sampionska sezona zaredom je za nama. Ovog puta sa visnjom na torti u obliku osvojenog nacionalnog kupa. Jos znacajnije od osvajanja duple krune bilo je odlicno izdanje u grupnom delu takmicenja za LE i prolaz u nokaut deo takmicenja, gde smo ispali na prvoj stepenici, doduse bez poraza, na tehnikalije (gol u gostima) protiv jakog Milana. Sta nas ocekuje u nastupajucoj sezoni? Paznja navijaca i kluba ce verovatno biti najvise usredsredjena na pokusaj da se po treci put u poslednjih pet godina kvalifikujemo za grupni deo LS. Em su u pitanju velike pare, em su protvnici atraktivni koji ce da napune trbine naseg stadiona (nadajmo se da korona bude uvidjavna ove jeseni). Ocekujemo da ovaj put klupska politika oko prodaje karata za LS ne bude kako prosli put. Ucesce u grupnoj fazi LS bio bi lep uspeh, ali mi bismo hteli jedan korak dalje, tj. da ovog puta ne zauzmemo poslednje mesto u grupi. Bili bismo zadovoljni trecim mestom koje voidi u nokaut fazu takmicenja za LE. A onda,…. ako je mogao Viljareal, zasto ne bi i Zvezda. To nije nerealno ocekivanje s obzirom da Zvezda dovodi vrlo kvalitetna pojacanja, a nadajmo se da nas najboli igraci ne napuste. U domacem takmicenju ocekujemo manju ligu i business as usual – Zvezdo, boma ye! Edited May 27, 2021 by Dimitrije 16
Milosh76 Posted May 27, 2021 Posted May 27, 2021 Bice tesko ponoviti proslu sezonu, stvarno je bila vrhunska sezona.Da bi je nadmasili, morali bi recimo da udjemo u LS I budemo drugi ili treci u grupi. Tako da, Deki na posao! 1
Aleksandar88 Posted May 27, 2021 Posted May 27, 2021 Rumble in the jungle referenca. Dimitrije znate da otvorite sezonu kako dolikuje .
harper lee Posted May 27, 2021 Posted May 27, 2021 Protestujem zbog ovog anti-dimitrijevskog uvoda sa maksimumom nade i ocekivanja a minimumom zakeranja i primedbi. To nije moj Dimitrije. 2
dragance Posted May 27, 2021 Posted May 27, 2021 Očekivao sam dramatični naslov i epski uvod, ali daj šta daš.
Dimitrije Posted May 27, 2021 Author Posted May 27, 2021 Pa tesko da sam mogao da nadjem nesto ili nekoga da zakeram. Nismo izgubili ni jedan derbi; u jednom smo pobedili, dva nereseno od toga jedan prosli na penale i osvojili kup. Nisu (jos uvek) prodali nikog od kljucnih igraca. Doveli su Dragovica i spremaju sa da dovedu jos par dobrih pojacanja. Falko ceka kao zapeta puska. Onovili radove na mediko-bloku. Zahvaljujuci koroni, nije bilo moronskih performansi na severu, niti su iz uprave kluba stizala nacional-socijalisticka saopstenja. Na sirotog Gobelju sam prosuo sav svoj gnev na prethodnoj temi. Uz to, citam dobru knjigu koja vise nego ispunjava moju potrebu za zakeranjem i cepidlacenjem. Ostala je prazna casa namenjena zakeranju. Dolazeca sezona izgleda obecavajuce. 1
Ros Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 7 hours ago, Dimitrije said: ... Ostala je prazna casa namenjena zakeranju. Dolazeca sezona izgleda obecavajuce. nadam se da sezona nije obecavajuca glede punjenja te prazne case?
Hobbit slayer Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 Samo da nastavimo ovako i svi će biti sretni i zadovoljni... Sent from my HD1913 using Tapatalk
John Coltrane Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 Macron će nam praviti sranje dresove još 6 sezona
Ros Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 8 minutes ago, John Coltrane said: Macron će nam praviti sranje dresove još 6 sezona bar da ukljuce crveni sorc da budemo crveno-beli kao uvek. a ne kao sad, belo-crveni
Bright Billy Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 to je izgleda gotovo, sad je odjednom aktuelna prica oko arnautovica... 1
Ros Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 6 minutes ago, Bright Billy said: to je izgleda gotovo, sad je odjednom aktuelna prica oko arnautovica... uuuuuuuuuu kako bi to bilo dobro 1
Recommended Posts